Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem hétvégente megiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem hétvégente megiszik egy rekesz sört.Nálatok mennyit iszik a férjetek?

Figyelt kérdés

Megismerkedésünk elején még csak pár sört vett hétvégére, én is eliszogattam vele, főleg minőségi sörök voltak.Majd feljebb tornászta az adagokat, először csak 10-t vett, majd jött az egy rekesz.ha doboozoból veszi, akkor egy tálca, ami 24 db.Ez péntek este, szombat vasárnap elmegy neki.Ebből már nem iszok, mert ilyen Kőbányai meg társai nem jó sörök ezek.

Igazából beszéltük már a barátnőkkel is náluk is iszik a párjuk.

Nálatok mennyi a hétvégi limit a férjeteknél?

Jah és ilyenkor mindig nekem kell kocsival vinnem mindenhova, általában a haverjaihoz, ahol szintén a sörfogyasztás meg.

Ezért szoktam vele szombat reggel elmenni vásárolni, legalább a nehéz csomagokat segít bevinni, addig is hasznát veszem.

Néha délután előkerül, de full KO.

Hogy szoktátok ezt viselni otthon?

38N

Férjem 40F

2021. ápr. 14. 16:25
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
87%
Nem keresek jól, de hűséges vagyok és antialkoholista. Azért remélem, ez nem akkora csoda, mint amennyire itt hitetlenkedtek.
2021. ápr. 14. 21:43
 42/48 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk szinte ugyanez volt a helyzet. Hétfőtől péntekig egyáltalán nem ivott, pénteken délután hazaért melóból, és vasárnapig a piálás ment. Általában nem itthon, hanem a haverokhoz/kocsmába szaladt el fél órára, amiből rendszeresen órák lettek. Ha hazajött aludt. Hogy mostanában hogy csinálja, nem tudom, 4 éve elváltam tőle szerencsére.
2021. ápr. 14. 23:06
 43/48 anonim ***** válasza:
79%

#37, mi ez a feszkó?

Én közel 20 éve nem iszok alkoholt, de soha nem gondoltam, hogy tökéletes volnék.

A magyar népesség bő negyede sem fogyaszt, soha

Ha meg hozzávesszük a 2 milliárd muszlimot, az ennél is több éhezőt, akkor az emberiségnek kb a fele nem piál egyáltalán.

Nem szükséges része az emberi létezésnek.

De miért bánt ez titeket?

2021. ápr. 14. 23:38
 44/48 anonim ***** válasza:
35%
A férjem két üveg bort iszik meg hétvégenként, én 8 sört kb.
2021. ápr. 15. 00:48
 45/48 anonim ***** válasza:
57%
2-3kanna bor/hét
2021. ápr. 15. 09:28
 46/48 anonim ***** válasza:
83%
Semennyire. Pontosabban: születésnapunkon, évfordulókon és szilveszterkor koccintunk pezsgővel.
2021. ápr. 15. 21:37
 47/48 anonim ***** válasza:
57%
Én ha bekarmolok egy 50 literes hordónak a végére járok hétvégén a haverokkal.
2021. okt. 25. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!