Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem hétvégente megiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem hétvégente megiszik egy rekesz sört.Nálatok mennyit iszik a férjetek?

Figyelt kérdés

Megismerkedésünk elején még csak pár sört vett hétvégére, én is eliszogattam vele, főleg minőségi sörök voltak.Majd feljebb tornászta az adagokat, először csak 10-t vett, majd jött az egy rekesz.ha doboozoból veszi, akkor egy tálca, ami 24 db.Ez péntek este, szombat vasárnap elmegy neki.Ebből már nem iszok, mert ilyen Kőbányai meg társai nem jó sörök ezek.

Igazából beszéltük már a barátnőkkel is náluk is iszik a párjuk.

Nálatok mennyi a hétvégi limit a férjeteknél?

Jah és ilyenkor mindig nekem kell kocsival vinnem mindenhova, általában a haverjaihoz, ahol szintén a sörfogyasztás meg.

Ezért szoktam vele szombat reggel elmenni vásárolni, legalább a nehéz csomagokat segít bevinni, addig is hasznát veszem.

Néha délután előkerül, de full KO.

Hogy szoktátok ezt viselni otthon?

38N

Férjem 40F

2021. ápr. 14. 16:25
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
17%
De a sor az 4-5% os hiába tűnik soknak valójában alig alkoholos!!
2021. ápr. 14. 16:43
 12/48 anonim ***** válasza:
88%
Olvass utána az alkoholizmusnak. Aki józanon végigdolgozza a hetet, majd a hétvégén "binge-el", az is alkesz.
2021. ápr. 14. 16:44
 13/48 anonim ***** válasza:
76%

"De a sor az 4-5% os hiába tűnik soknak valójában alig alkoholos!!"

A pizzában meg semmi alkohol nincs. De ha én bulimiásként egész héten arra várok, hogy hétvége legyen, és magamba tömhessek 2 pizzát, egy doboz halrudat, egy kiló sültkrumplit, egy lap szalonnát kenyérrel, közben idegeskedem, hogy jöjjön már a hétvége, és remegek érte, akkor ott baj van. És lehet az kézműves gourmet pizza, teljesen mindegy.

2021. ápr. 14. 16:47
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Ünnepekkor vagy néha amikor átjön a bátyja egy pár pohár bort, de sosem iszik részegségig.
2021. ápr. 14. 16:48
 15/48 anonim ***** válasza:
84%

Egyenes út az alkoholizmushoz.

Nem tudom, hogyan bírod.

2021. ápr. 14. 16:51
 16/48 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy bírod.

Ilyenkor átmegyek a barátnőkhöz csajos délutánok vannak.

Most már hogy jobb az idő lassan tudunk majd napozni, vagy parkokba menni sétálni kutyákkal.

2021. ápr. 14. 16:52
 17/48 anonim ***** válasza:
85%

Semennyit.

28 F

2021. ápr. 14. 16:53
 18/48 anonim ***** válasza:
62%
Fúj, undorító alkoholista. Pörköltszaftos trikóval és apukapocakkal tudom elképzelni az ilyet. Ilyen pasival szóba sem állnék, nemhogy a férjemnek nevezzem.
2021. ápr. 14. 16:54
 19/48 anonim ***** válasza:
29%
Jaj de álszent itt mindenki a mennyiség tényleg sok, de aki férj annak már nem jár semmi szórakozás?!
2021. ápr. 14. 17:09
 20/48 anonim ***** válasza:
73%

Volt alkrszként mondom, hogy ez nagyon sok pia, de nem alkoholizmus.

Ha egy napot is kibír pia nélkül, akkor még nem az.

(20 éve nálam már órákban mérhettük ezt az időt)

Hétfő-péntek kemény meló, amikor végre együtt lehetnének ő elmegy a ködbe, te meg a barátnőidhez.

Nem valami jó párkapcsolat, én ezen aggódnék inkább.

2021. ápr. 14. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!