Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem hétvégente megiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem hétvégente megiszik egy rekesz sört.Nálatok mennyit iszik a férjetek?

Figyelt kérdés

Megismerkedésünk elején még csak pár sört vett hétvégére, én is eliszogattam vele, főleg minőségi sörök voltak.Majd feljebb tornászta az adagokat, először csak 10-t vett, majd jött az egy rekesz.ha doboozoból veszi, akkor egy tálca, ami 24 db.Ez péntek este, szombat vasárnap elmegy neki.Ebből már nem iszok, mert ilyen Kőbányai meg társai nem jó sörök ezek.

Igazából beszéltük már a barátnőkkel is náluk is iszik a párjuk.

Nálatok mennyi a hétvégi limit a férjeteknél?

Jah és ilyenkor mindig nekem kell kocsival vinnem mindenhova, általában a haverjaihoz, ahol szintén a sörfogyasztás meg.

Ezért szoktam vele szombat reggel elmenni vásárolni, legalább a nehéz csomagokat segít bevinni, addig is hasznát veszem.

Néha délután előkerül, de full KO.

Hogy szoktátok ezt viselni otthon?

38N

Férjem 40F

2021. ápr. 14. 16:25
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
68%
Nem iszok semennyit, múltkor vettem két üveg cidert de még azt se ittuk meg :D
2021. ápr. 14. 16:27
 2/48 anonim ***** válasza:
83%

Szóval egy részeges lúzer lett. Sajnálom. Idejében meg kellett volna ezt fogni.

Mi 1-2-t megiszunk együtt hetente. A havi fogyasztás kettőnkre úgy 5-6 sör, 1 üveg bor, 1-2 feles ha mondjuk vendég jön.

2021. ápr. 14. 16:31
 3/48 A kérdező kommentje:

Lúzernek nem mondanám, mert hétfőtől péntekig dolgozik, és becsületére legyen mondva, soha nem iszik.

De pénteken ahogy hazaér, már bontja is a sört.

Mikor estefelé hazaérek, tiszta sörszag van a lakásban.

2021. ápr. 14. 16:32
 4/48 anonim ***** válasza:
61%
Heti 2-3 sört iszom, többnyire 0.33-ast. Nyáron jobban csúszik, akkor lehet 3-4 is. Bár van aki szerint is ez alkoholizmus :)
2021. ápr. 14. 16:33
 5/48 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen pacákoknak áll még a fütyi egyáltalán?
2021. ápr. 14. 16:33
 6/48 anonim ***** válasza:
14%
Nem alkoholizmus, csak nekem érthetetlen, miért azt az italt issza valaki nyáron, ami után pluszba kellene inni, mert vízhajtó.
2021. ápr. 14. 16:34
 7/48 A kérdező kommentje:

Nem pacák, vagány sportos.

haverjaival szoktak focizni is, mindegyik sportos, egyik sincs elhízva.

2021. ápr. 14. 16:36
 8/48 anonim ***** válasza:
74%
A pia nem tesz jót a brének ezt te tudod a legjobban. 40 fölött már sokat öregszenek akik piálnak cigiznek.
2021. ápr. 14. 16:38
 9/48 anonim ***** válasza:
11%

Elég sok a mennyiség de ha emelett rendesen dolgozik mindne t megcsinal akkor miért ne igyon meg ha jólesik neki.

Mondom ezt úgy az én parom Anti alkoholista de ha inna mértékkel nem zavarna.

2021. ápr. 14. 16:39
 10/48 anonim ***** válasza:
87%
Jézusom, ez nagyon sok. Az én férjemn agy ritkán megiszik 1-1 dobozos sört, vagy pl szilveszterkor egy kollégájától kapott whiskys sört, abból megivott egyet-egyet (de még mindig van belőle). Egy rekesz sör per hétvége hatalmas mennyiség.
2021. ápr. 14. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!