Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjem hétvégente megiszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem hétvégente megiszik egy rekesz sört.Nálatok mennyit iszik a férjetek?

Figyelt kérdés

Megismerkedésünk elején még csak pár sört vett hétvégére, én is eliszogattam vele, főleg minőségi sörök voltak.Majd feljebb tornászta az adagokat, először csak 10-t vett, majd jött az egy rekesz.ha doboozoból veszi, akkor egy tálca, ami 24 db.Ez péntek este, szombat vasárnap elmegy neki.Ebből már nem iszok, mert ilyen Kőbányai meg társai nem jó sörök ezek.

Igazából beszéltük már a barátnőkkel is náluk is iszik a párjuk.

Nálatok mennyi a hétvégi limit a férjeteknél?

Jah és ilyenkor mindig nekem kell kocsival vinnem mindenhova, általában a haverjaihoz, ahol szintén a sörfogyasztás meg.

Ezért szoktam vele szombat reggel elmenni vásárolni, legalább a nehéz csomagokat segít bevinni, addig is hasznát veszem.

Néha délután előkerül, de full KO.

Hogy szoktátok ezt viselni otthon?

38N

Férjem 40F

2021. ápr. 14. 16:25
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
87%
Miért a tudatmódosítás a szórakozás neki?
2021. ápr. 14. 17:17
 22/48 anonim ***** válasza:
86%

Ez miért házasság, ha mindketten a saját szórakozásotoknak éltek a közös hétvége helyett?

És a szex?

Gáz az egész.

2021. ápr. 14. 17:21
 23/48 anonim ***** válasza:
34%
Most tulajdonképpen az a bajod, hogy iszik, vagy az, hogy Kőbányait iszik?
2021. ápr. 14. 17:26
 24/48 anonim ***** válasza:
97%
"Az alkoholabúzus különféle típusai között lényegi eltérések lehetnek. Az egyik osztályozás szerint háromféle alkoholabúzust lehet megkülönböztetni. Az elsőben a személy mindennap hatalmas mennyiségű alkoholt fogyaszt, egész napját az ivás köré szervezi, és addig iszik, amíg garantáltan intoxikált állapotba nem kerül. A második típusban a személy alkoholfogyasztása periodikus, azaz hosszabb alkoholmentes szünetek után hetekig vagy hónapokig tartó, rohamszerű italozás következhet. Az egyénnek sokszor napokon át nem sikerül kijózanodnia, s ilyenkor gyakran emlékezetkieséseket él át, nem képes felidézni az intoxikált állapotban történt dolgokat. A harmadik típusban a mértéktelen ivás estére, hétvégére, esetleg mindkettőre korlátozódik."
2021. ápr. 14. 17:31
 25/48 anonim ***** válasza:
78%

Az én párom két pohár pezsgőt szokott meginni, azt is narancslével keverve - évente. Amikor a család összejön és mindenki iszik. Én nem iszom semennyit, irtózom az alkoholtól.

Nem csak seggrészegen lehet "szórakozni". Nekünk jobban esik, ha együtt vagyunk hétvégén. Sportolunk, filmezünk, kertészkedünk, kutyát sétáltatunk.

Az a leggázabb kérdező, hogy annyira benne vagy már ebben, hogy fel se tűnik, mekkora probléma van a kapcsolatodban.

2021. ápr. 14. 17:32
 26/48 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem miért lett #25 lepontozva, tök igaza van. Nálunk kétszer hatos zsugor dobozos sör van. Az esküvőnkről maradt, érintetlen. Négy évvel ezelőttről... Annyi mindent lehet csinálni alkohol, cigi, gyógyszer, kábszi nélkül.

Én így nem bírnék élni.

2021. ápr. 14. 17:43
 27/48 anonim ***** válasza:
30%
Kar hogy a valóságban senki nem ennyire tökéletes mint itt előadja 🤣
2021. ápr. 14. 17:44
 28/48 anonim ***** válasza:
75%
#19 a szórakozás neked azt jelenti, hogy megiszol egy rekesz sört?
2021. ápr. 14. 18:15
 29/48 anonim ***** válasza:
31%

Nekem nem, de ez ugyanez hogy én pl nem értem hogy tud valaki a bot végén ülni napokig egy tó mellett?!!

A kérdező férjének ez a kikapcsolódása másnak meg a horgászat van akinek meg mondjuk az autóverseny...

2021. ápr. 14. 18:24
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
Férjem absztinens, szóval ő semmit. (Én vasárnap ebédhez egy pohár sört.)
2021. ápr. 14. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!