Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem hétvégente megiszik egy rekesz sört.Nálatok mennyit iszik a férjetek?
Megismerkedésünk elején még csak pár sört vett hétvégére, én is eliszogattam vele, főleg minőségi sörök voltak.Majd feljebb tornászta az adagokat, először csak 10-t vett, majd jött az egy rekesz.ha doboozoból veszi, akkor egy tálca, ami 24 db.Ez péntek este, szombat vasárnap elmegy neki.Ebből már nem iszok, mert ilyen Kőbányai meg társai nem jó sörök ezek.
Igazából beszéltük már a barátnőkkel is náluk is iszik a párjuk.
Nálatok mennyi a hétvégi limit a férjeteknél?
Jah és ilyenkor mindig nekem kell kocsival vinnem mindenhova, általában a haverjaihoz, ahol szintén a sörfogyasztás meg.
Ezért szoktam vele szombat reggel elmenni vásárolni, legalább a nehéz csomagokat segít bevinni, addig is hasznát veszem.
Néha délután előkerül, de full KO.
Hogy szoktátok ezt viselni otthon?
38N
Férjem 40F
Ez miért házasság, ha mindketten a saját szórakozásotoknak éltek a közös hétvége helyett?
És a szex?
Gáz az egész.
Az én párom két pohár pezsgőt szokott meginni, azt is narancslével keverve - évente. Amikor a család összejön és mindenki iszik. Én nem iszom semennyit, irtózom az alkoholtól.
Nem csak seggrészegen lehet "szórakozni". Nekünk jobban esik, ha együtt vagyunk hétvégén. Sportolunk, filmezünk, kertészkedünk, kutyát sétáltatunk.
Az a leggázabb kérdező, hogy annyira benne vagy már ebben, hogy fel se tűnik, mekkora probléma van a kapcsolatodban.
Nem értem miért lett #25 lepontozva, tök igaza van. Nálunk kétszer hatos zsugor dobozos sör van. Az esküvőnkről maradt, érintetlen. Négy évvel ezelőttről... Annyi mindent lehet csinálni alkohol, cigi, gyógyszer, kábszi nélkül.
Én így nem bírnék élni.
Nekem nem, de ez ugyanez hogy én pl nem értem hogy tud valaki a bot végén ülni napokig egy tó mellett?!!
A kérdező férjének ez a kikapcsolódása másnak meg a horgászat van akinek meg mondjuk az autóverseny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!