Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Tényleg én vagyok a hisztis picsa?!

#8. vagyok.
Kitálaltak*, na.
Illetve most látom, hogy írtál azóta. Ha alkesz apával nőttél fel, akkor nem csoda, hogy érzelmileg elérhetetlen vőlegényt választottál, de az esküvőt ne erőltesd. Inkább hozd rendbe magad, akár szakember segítségével.
Ha hozzámész, gyereket szülsz neki, akkor sajnos a gyerekednek is hasonló sorsa lesz nagy valószínűséggel, mint amilyen neked volt/van.

#8as
A szüleim szeretik a volegenyem. Emiatt is őrlődöm a szakítás miatt. Ha elhagynám én lennék a sz*r, nem pedig ő, aki tojik rám magasról. Egy házasságnak az lenne a lényege, hogy jóban- rosszban egymás mellett vagyunk, de már most rosszul kezdődik. Én bármilyen rossz napja van mindig ott vagyok neki, meghallgatom és próbálom felviditani. A legnagyobb öröm számomra az, ha ő boldog. Én nem birom elviselni ha szomorúnak látom, ellenben vele, aki inkább befordul és alszik egyet, ha látja, hogy rossz a kedvem.
Tudom, hogy zavaros és összeszedetlen amiket írok, de tényleg a padlón vagyok érzelmileg és az okok nagyon összetettek. Csak ki kellett írnom magamból ezeket, úgy éreztem muszáj.

Ha viszont mindenki ilyen, akkor ki kell szakadnod abból a környezetből. Ez nem indul boldog házasságnak, már ha egyszer talán méltóztatik elvenni.
Azt ajánlom ebben az esetben, hogy szakíts, a családtagjaiddal minimalizáld a kapcsolatot. Építsd újra magad egy szakember segítségével, és utána keress új barátokat, valamint párt. Amikor már jól érzed magad a bőrödben.

#17 Jó, de akkor mondja el neki a pasi, hogy a mi probléma vele, ne pedig lapítson meg hitegesse. Őszinteség, tudod.
Igen, nézzen magába a kérdező, de nem úgy, hogy együtt marad egy olyan vőlegénnyel, aki magasról tesz rá. Nézzen magába, menjen el szakemberhez, DE csak a szakítás után. Ha normális lenne a palija, akkor ő maga is mondta már volna neki, hogy ne haragudj szívem, ez és ez nincs rendben, kérlek, menj el pszichológushoz, én szívesen támogatlak benne mind érzelmileg, mind anyagilag.

18
Ja igen, a pasitól én se vagyok elájulva. A kérdezőnek a pszichológus nagyon jót tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!