Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velem? Tényleg én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Tényleg én vagyok a hisztis picsa?!

Figyelt kérdés
Nem is tudom mit akarok igazából. Csak valakinek el kell mondanom/írnom a helyzetemet, mert úgy érzem tönkre megyek. Van egy volegenyem, aki az utóbbi időben 0 figyelmet fordít rám. Sikerült végre formába hoznom magam több éven tartó túlsúly után és egy dicsérő, kedves szót sosem kapok. Ha vezetek megjegyzi, hogy fel mellettem. Ha jót akarok neki, vagy meglepem nem örül. Az esküvő szervezését is csak húzza, mindent nekem kell erőltetni, hogy haladjunk de kezdjük ott, hogy o sokkal később szeretne mint én, pedig állítólag rég erre vár. A szüleimmel a kapcsolatom egyre rosszabb, folyton a hibaimat keresik. Barátaim alig vannak, mind elfordult tőlem. Ezek a dolgok már hónapok óta gyűlnek bennem. Ott tartok, hogy az eg világon senkiben nem bízom, beszélgetni nem szeretek, de nincs is kinek elmondjam mi nyomasztja a lelkem. A párom ha látja rajtam, hogy szomorú vagyok nem kérdezi meg mi bajom, helyette inkább ott hagy, vagy várja hogy elmuljon pedig állítólag szeret és én vagyok a mindene. Mit tegyek? Annyira reménytelennek látom az életem és értelmetlennek. Valaki volt hasonló helyzetben? Mi segített? Kerüljenek a csipkedo emberek, elegge a padlón vagyok így is, köszi!

2021. ápr. 11. 21:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

#8. vagyok.

Kitálaltak*, na.

Illetve most látom, hogy írtál azóta. Ha alkesz apával nőttél fel, akkor nem csoda, hogy érzelmileg elérhetetlen vőlegényt választottál, de az esküvőt ne erőltesd. Inkább hozd rendbe magad, akár szakember segítségével.

Ha hozzámész, gyereket szülsz neki, akkor sajnos a gyerekednek is hasonló sorsa lesz nagy valószínűséggel, mint amilyen neked volt/van.

2021. ápr. 11. 21:49
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Együtt sem laktok még a vőlegényeddel?
2021. ápr. 11. 21:50
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Lehet igaza van a nyolcasnak. A leírtak alapján nem tartom kizártnak!
2021. ápr. 11. 21:50
 14/31 A kérdező kommentje:

#8as

A szüleim szeretik a volegenyem. Emiatt is őrlődöm a szakítás miatt. Ha elhagynám én lennék a sz*r, nem pedig ő, aki tojik rám magasról. Egy házasságnak az lenne a lényege, hogy jóban- rosszban egymás mellett vagyunk, de már most rosszul kezdődik. Én bármilyen rossz napja van mindig ott vagyok neki, meghallgatom és próbálom felviditani. A legnagyobb öröm számomra az, ha ő boldog. Én nem birom elviselni ha szomorúnak látom, ellenben vele, aki inkább befordul és alszik egyet, ha látja, hogy rossz a kedvem.

Tudom, hogy zavaros és összeszedetlen amiket írok, de tényleg a padlón vagyok érzelmileg és az okok nagyon összetettek. Csak ki kellett írnom magamból ezeket, úgy éreztem muszáj.

2021. ápr. 11. 21:58
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszont mindenki ilyen, akkor ki kell szakadnod abból a környezetből. Ez nem indul boldog házasságnak, már ha egyszer talán méltóztatik elvenni.

Azt ajánlom ebben az esetben, hogy szakíts, a családtagjaiddal minimalizáld a kapcsolatot. Építsd újra magad egy szakember segítségével, és utána keress új barátokat, valamint párt. Amikor már jól érzed magad a bőrödben.

2021. ápr. 11. 22:01
 16/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Én is gondolkodtam már ezen és bármennyire is próbáltam agyalni én is arra jutottam hogy ez lenne a legjobb nekem, csak sajnos ehhez én gyáva vagyok.
2021. ápr. 11. 22:04
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg inkább nézz magadba, hogy miért vagy rosszban a szerelmeddel, a családoddal és a barátaiddal is. Valszeg ha kiszakadsz ebből a környezetből is ugyanúgy zátonyra fognak futni a kapcsolataid, mert ha mindenki szembejön az autópályán az gyanús. Biztos ők sem tökéletesek, de ok nélkül nem fordul mindenki ellenünk a környezetünkben.
2021. ápr. 11. 23:01
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

#17 Jó, de akkor mondja el neki a pasi, hogy a mi probléma vele, ne pedig lapítson meg hitegesse. Őszinteség, tudod.

Igen, nézzen magába a kérdező, de nem úgy, hogy együtt marad egy olyan vőlegénnyel, aki magasról tesz rá. Nézzen magába, menjen el szakemberhez, DE csak a szakítás után. Ha normális lenne a palija, akkor ő maga is mondta már volna neki, hogy ne haragudj szívem, ez és ez nincs rendben, kérlek, menj el pszichológushoz, én szívesen támogatlak benne mind érzelmileg, mind anyagilag.

2021. ápr. 11. 23:06
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

18

Ja igen, a pasitól én se vagyok elájulva. A kérdezőnek a pszichológus nagyon jót tenne.

2021. ápr. 11. 23:11
 20/31 A kérdező kommentje:
Egyet értek. Szerintem is jót tenne egy pszichológus, mivel senki mással nem tudok őszintén beszélni. Keresni is fogok egyet hamarosan. Köszi mindnekinek!
2021. ápr. 11. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!