Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van velem? Tényleg én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Tényleg én vagyok a hisztis picsa?!

Figyelt kérdés
Nem is tudom mit akarok igazából. Csak valakinek el kell mondanom/írnom a helyzetemet, mert úgy érzem tönkre megyek. Van egy volegenyem, aki az utóbbi időben 0 figyelmet fordít rám. Sikerült végre formába hoznom magam több éven tartó túlsúly után és egy dicsérő, kedves szót sosem kapok. Ha vezetek megjegyzi, hogy fel mellettem. Ha jót akarok neki, vagy meglepem nem örül. Az esküvő szervezését is csak húzza, mindent nekem kell erőltetni, hogy haladjunk de kezdjük ott, hogy o sokkal később szeretne mint én, pedig állítólag rég erre vár. A szüleimmel a kapcsolatom egyre rosszabb, folyton a hibaimat keresik. Barátaim alig vannak, mind elfordult tőlem. Ezek a dolgok már hónapok óta gyűlnek bennem. Ott tartok, hogy az eg világon senkiben nem bízom, beszélgetni nem szeretek, de nincs is kinek elmondjam mi nyomasztja a lelkem. A párom ha látja rajtam, hogy szomorú vagyok nem kérdezi meg mi bajom, helyette inkább ott hagy, vagy várja hogy elmuljon pedig állítólag szeret és én vagyok a mindene. Mit tegyek? Annyira reménytelennek látom az életem és értelmetlennek. Valaki volt hasonló helyzetben? Mi segített? Kerüljenek a csipkedo emberek, elegge a padlón vagyok így is, köszi!

2021. ápr. 11. 21:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
92%
Ha mindenki elfordul tőled, akkor el kellene gondolkodni, miért van ez. Az esküvő most nem aktuális.
2021. ápr. 11. 21:31
 2/31 anonim ***** válasza:
89%
Te akarsz minél előbb hozzámenni, hogy aztán így élj vele életed végéig. Gondolom, akkor pont ez az állapot, amire vágysz. Sok boldogságot!
2021. ápr. 11. 21:33
 3/31 A kérdező kommentje:
Épp erre van szükségem! Kossz!
2021. ápr. 11. 21:35
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit egyoldalú a sztori. A szüleidnek mi baja veled? Mióta tart ezt a szar állapot a kapcsolatodban, előtte mi volt? Valamiért a vőlegényednek baja van veled és esze ágábn sincs egyelőre elvenni. Ki kellene deríteni az okokat, úgy érzem keveset írsz le. Ha magadba nézel, akkor szerinted miért viselkedik így veled és mi válthatta ki ezt a közönyös állapotot irányodba? Az esküvő témát egyelőre jegeld, mert a szakítás szélén billegsz, azt most mondom.
2021. ápr. 11. 21:42
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy hisztis. De gondold meg jól tényleg hozzá akarsz menni? Tényleg ilyen életet akarsz? Szerintem ha sikerül is a házasság nem lesz tartós. A szervezést mindkettőnk feladata lenne az ,hogy te erőlteted és ő meg húzza sok jót nem jelent. Szerintem nem vagytok jó páros, és nem kellene ezt erőltetni. Találd meg azt aki értékel és boldoggá tesz. Most kidobtok csomó pénzt és pár év múlva meg elvaltok semmi értelme.
2021. ápr. 11. 21:43
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Ki vagy borulva. Talan igy nem jo autot vezetni. Hazasodast eroltetni nem szabad.

Nagy kerdes, hogy te latsz-e mindent sotet szinben, biztos-e, hogy mindenki cserbenhagy.

Ha csak szeretetre, torodesre vagysz, hagyod a hazassagot a csodaba, es nem neheztelve gondolsz a baratodra, talan kedvesebb lesz. Talan nagy nyomas ez rajta.

A Covid miatt mindnyajan szenvedunk lelkileg, de tudni kell, hogy lassan jobb lesz, most a jelenben kell valahogy meglenni.

Ha nem birod elviselni ezt, pszichologushoz kellene fordulnod.

De ugy tunik, azzal, hogy serulekeny vagy, a masik emberben nem latod meg, ha o is sebezheto.

2021. ápr. 11. 21:44
 7/31 A kérdező kommentje:
Az apám egy alkoholista. Kb.minden második nap matt részeg és ebbe kellett felnőjek szóval szerintem elfogadható lenne, hogy a nem létező tököm tele legyen az egésszel. A legtöbbször kerülöm és a szobámban poshadok. Amikor nem birom már elviselni a kötözködését visszaszólok es anyám szerint én vagyok a hiszterika, amit mindenkinek előszeretettel dicsekszik is.
2021. ápr. 11. 21:46
 8/31 anonim ***** válasza:
34%

Nem lehet, hogy a barátaid és a családod pont a vőlegényed miatt fordulnak el tőled? Simán előfordulhat, hogy vagy őt nem bírják elviselni, vagy azt, amilyenné téged tesz.

Én is bontottam fel eljegyzést, és egy idő után magányosnak éreztem magam. Voltak belső feszültségek a családban, de ők nem akartak beleszólni az életembe, ezért magukban fortyogtak, illetve úgymond kibeszéltek engem a hátam mögött, hogy miért vagyok ezzel a pasival. Ezek a dolgok már a szakítás után derültek ki, akkor kitaláltak nekem. A feszültséget egyébként éreztem, csak nem tudtam hová tenni, és azt gondoltam, hogy nem tetszik nekik a "boldogságom". Nagyon vak voltam.

Megfigyeléseim szerint szinte törvényszerű, ha valaki benne van egy rossz kapcsolatban, akkor előbb-utóbb elfordulnak tőle az emberek, mert nem bírják nézni a szenvedését. Esetleg a toxikus kapcsolatban élő ember (jelen esetben te) is ingerlékenyebbé, bunkóbbá válik a problémák miatt, valamint átveszi a párjának negatív, cinikus stílusát. Sajnos velem ez is megtörtént. Persze, hogy a családtagjaim minimalizálták velem a kapcsolatot, mert nem bírták nézni, ahogy egy kedves, céltudatos személyiségből egy negatív, üres zombi lett.

SZERINTEM a legjobb megoldás a szakítás lenne. Nálam bevált. Ahogy én felbontottam a jegyességet (amit megjegyzem, szintén én akartam jobban, és szerintem csak azért húzta rám a gyűrűt, hogy befogja a számat), jobbá vált az életem, és a barátaimhoz, családtagjaimhoz is újra közel tudtam kerülni.

2021. ápr. 11. 21:46
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az esküvő talán tényleg nem most a legaktuálisabb, de teljesen megértem, hogy már szervezni szeretnéd.

Nem hiszem, hogy veled van a gond, vagy csak veled, de ha csak úgy hirtelen történt az egész akkor lehet érdemes lenne elgondolkodni, hogy mi váltotta ezt ki.

A vőlegényedtől (mert ugye akkor nyilván nagyon szeret, ha már az), egyáltalán nem normális, miszerint ezt csinálja. Beszéltél erről vele? Jelezted felé, hogy téged ez zavar? Szerintem érdemes lenne először normálisan, felnőtt emberek módjára leülni és megbeszélni ezt vele! :)

Ha szeretnél, vagy csak szívesen kiöntenéd a lelked valakinek, írj bátran! :)

Kitartás!

(Most biztos mindenki lefog emiatt pontozni...

A kérdező feltett egy normális kérdés, és külön kérte, hogy normális válaszokat írjanak. Nem gond, ha van véleményed, D azt is lehet emberi formában közölni, nem pedig belerúgni mégegyet valakibe!)

2021. ápr. 11. 21:47
 10/31 anonim ***** válasza:

9-es vagyok:

A válaszom végét csak azoknak címeztem, akik beszólogattak.

2021. ápr. 11. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!