Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? Tényleg én vagyok a hisztis picsa?!

Ki vagy borulva. Talan igy nem jo autot vezetni. Hazasodast eroltetni nem szabad.
Nagy kerdes, hogy te latsz-e mindent sotet szinben, biztos-e, hogy mindenki cserbenhagy.
Ha csak szeretetre, torodesre vagysz, hagyod a hazassagot a csodaba, es nem neheztelve gondolsz a baratodra, talan kedvesebb lesz. Talan nagy nyomas ez rajta.
A Covid miatt mindnyajan szenvedunk lelkileg, de tudni kell, hogy lassan jobb lesz, most a jelenben kell valahogy meglenni.
Ha nem birod elviselni ezt, pszichologushoz kellene fordulnod.
De ugy tunik, azzal, hogy serulekeny vagy, a masik emberben nem latod meg, ha o is sebezheto.

Nem lehet, hogy a barátaid és a családod pont a vőlegényed miatt fordulnak el tőled? Simán előfordulhat, hogy vagy őt nem bírják elviselni, vagy azt, amilyenné téged tesz.
Én is bontottam fel eljegyzést, és egy idő után magányosnak éreztem magam. Voltak belső feszültségek a családban, de ők nem akartak beleszólni az életembe, ezért magukban fortyogtak, illetve úgymond kibeszéltek engem a hátam mögött, hogy miért vagyok ezzel a pasival. Ezek a dolgok már a szakítás után derültek ki, akkor kitaláltak nekem. A feszültséget egyébként éreztem, csak nem tudtam hová tenni, és azt gondoltam, hogy nem tetszik nekik a "boldogságom". Nagyon vak voltam.
Megfigyeléseim szerint szinte törvényszerű, ha valaki benne van egy rossz kapcsolatban, akkor előbb-utóbb elfordulnak tőle az emberek, mert nem bírják nézni a szenvedését. Esetleg a toxikus kapcsolatban élő ember (jelen esetben te) is ingerlékenyebbé, bunkóbbá válik a problémák miatt, valamint átveszi a párjának negatív, cinikus stílusát. Sajnos velem ez is megtörtént. Persze, hogy a családtagjaim minimalizálták velem a kapcsolatot, mert nem bírták nézni, ahogy egy kedves, céltudatos személyiségből egy negatív, üres zombi lett.
SZERINTEM a legjobb megoldás a szakítás lenne. Nálam bevált. Ahogy én felbontottam a jegyességet (amit megjegyzem, szintén én akartam jobban, és szerintem csak azért húzta rám a gyűrűt, hogy befogja a számat), jobbá vált az életem, és a barátaimhoz, családtagjaimhoz is újra közel tudtam kerülni.

Szia!
Az esküvő talán tényleg nem most a legaktuálisabb, de teljesen megértem, hogy már szervezni szeretnéd.
Nem hiszem, hogy veled van a gond, vagy csak veled, de ha csak úgy hirtelen történt az egész akkor lehet érdemes lenne elgondolkodni, hogy mi váltotta ezt ki.
A vőlegényedtől (mert ugye akkor nyilván nagyon szeret, ha már az), egyáltalán nem normális, miszerint ezt csinálja. Beszéltél erről vele? Jelezted felé, hogy téged ez zavar? Szerintem érdemes lenne először normálisan, felnőtt emberek módjára leülni és megbeszélni ezt vele! :)
Ha szeretnél, vagy csak szívesen kiöntenéd a lelked valakinek, írj bátran! :)
Kitartás!
(Most biztos mindenki lefog emiatt pontozni...
A kérdező feltett egy normális kérdés, és külön kérte, hogy normális válaszokat írjanak. Nem gond, ha van véleményed, D azt is lehet emberi formában közölni, nem pedig belerúgni mégegyet valakibe!)

9-es vagyok:
A válaszom végét csak azoknak címeztem, akik beszólogattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!