Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tenyleg baj ha magammal is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg baj ha magammal is foglalkozom es nem csak a baratommal vagyok?

Figyelt kérdés

Jarok szakemberhez csaladi dolgok miatt, nem a parkapcsolati "problemak" miatt. Mert vannak gondok ott is, de kozel sem olyanok mint a szuleimmel. Es a kapcsolatomban kozos nevezore tudtam (eddig) jutni a baratommal.

Amiota szakemberhez jarok a baratom eloszeretettel ezzel tamad.

Amiota oda jarok megvaltoztam. Nem tetszik neki a viselkedesem.

Azt a tanacsot kaptam, hogy tobb idot toltsek,foglalkozzak onmgammal es kezdjek el sportolni vagy valami uj hobbit szerezzek magamnak.

Uszni kezdtem (masfel honapja) mindennap 2 orat zaras elott. Este hetig vagyok es utana vagy haza megyek vagy a baratomhoz. (Ahogy megbeszeltuk)

Ez az egyik valtozas.

Aztan a masik, hogy az uszas mellett elkezdtem egy nyelv tanfolyamot is ami szeptember 2-an indult.

Es az etrendemen is valtoztattam, sokkal tobb zoldseget,gyumolcsot vitaminokat fogyasztok. Tervezem, hogy a kozeljovoben edzoterembe is megyek es sajat edzot szeretnek aki az etrendemben is segit.

Nem vagyok tulsulyos. Vekony vagyok, izmos is. De sportolni mindig szerettem. Akkor hagytam abba a rendszeres futast amikor a baratommal osszejottem. Napi 2x futottam 2 orat. Sok idomet elvette szerinte es zavarta hogy kevesebbet vagyok vele. Megertettem, mert akkoriban nem tudtunk mindennap talalkozni es ha talalkoztunk akkor fel napokra kb. De ez az elejen volt csak igy.

Szoval a baratom kivan ram akadva hogy megvaltoztam mivan velem? Kezd elegem lenni. Otthon is szapulnak (mas dolgok miatt..ez most lenyegtelen) es most a baratom is belemall hogy en magammal vagyok elfoglalva. Sot azt is mondta hogy nagykepu lettem. 🤷🏼‍♀️

Oszinten? Most tenyleg ekkora baj hogy ujra van ami lekot? A baratom abszolut nincs elhanyagolva sem. Csak kora este nem nala doglok hanem elfogalom magam. Nekem nincsenek barataim sem..1 baratnom van. A parom meg munka, haverok, sokkal kozvetlenebb, tarsasagi ember. De a sracokkal nekem nincs olyan viszonyom. Birom a haverjait,de nem kerek beloluk sokat :) mert kicsit hulyen is erzem magam annyira him korul egyedul nokent. 🤷🏼‍♀️

2020. szept. 11. 09:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Önző a barátod
2020. szept. 11. 09:08
 2/13 A kérdező kommentje:
O forditva gondolja igy
2020. szept. 11. 09:16
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is önző. Keressen ő is valami hobbit arra az időre.
2020. szept. 11. 09:33
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem kell ennyi különtöltött idő.

Nem vagy önző, sem beképzelt.

Kaptál egy tanácsot,amire te hallgatsz is.

Mi a probléma? A barátod. Csak még több problémát csinál neked,mert tapadós.

2020. szept. 11. 09:36
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Vidd magaddal ha nem jó neki akkor ő az önző, mert ő nem hajlandó megtenni bizonyos dolgokat hogy többet legyetek együtt.

F

2020. szept. 11. 09:37
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Én is hasonló miatt vetettem véget a kapcsolatomnak. Attól, hogy ő van nekem, én még külön ember vagyok és nem szűnik meg a világ és a szükségleteim .
2020. szept. 11. 09:47
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Sztm mindenkinek kell magánszféra.

Legyenek barátaid, hobbid. Legyen olyan is, hogy csak te vagy magadnak.

Gondolom a párodnak nincs élete.?

Önző.

N28

2020. szept. 11. 10:13
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Miért nem csatlakozik hozzád, vagy találtok olyan hobbit, amit ketten csinálhattok? Kell persze külön idő is, de legyen azért egy dolog, amit szerettek együtt csinálni. Utána este lehet összebujni, beszélgetni, együtt aludni, meg minden mást is 😂. Minden kapcsolat eljut rövid időn belül arra a szintre, hogy már kevés lesz az, hogy fekszetek az ágyon és nézitek egymást, vagy már a 6. Menetet nyomjátok de elhanyagoltok minden mást. Szerelem ide vagy oda, vissza kell rázódni a hétköznapi életbe, amibe beletartoznak a sport, a hobbik, a dilidoki és minden más is. Ezt neki is meg kell értenie. Beszélj vele erről, mert egymást is megunjátok, ha nem találtok ki valamit azon kívül hogy fetrengtek egész délután.
2020. szept. 11. 10:14
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
A barátod egy önző tuskó. Remélem folytatod a terápiát és minél hamarabb rájössz, hogy nélküle ezerszer jobb lenne az életed.
2020. szept. 11. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Hasonló miatt szakítottam. A heti 3-4 edzésem is sajnálta tőlem, meguntam, hogy ő képtelen volt lefoglalni magát és azt várta el hogy mindig én legyek neki ott.
2020. szept. 11. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!