Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagyon anyás. Mit tehetek? Tényleg minden hova hozza az anyját, ez miatt sehol sem voltunk, vagyunk kettesben.
A Karácsonnyal sem tudom mi legyen. A Szent estét. Szeretném vele tölteni. Kettesben. De félek hogy ő az anyukájával szeretne és a családjával.
Mert ő azt mondta velem akarja. De ha felhívja az anyja akkor azonnal megy. Mert hát ő nevelte fel.. Én ezt értem. De én sem ragaszkodok ennyire az anyámhoz.. Velem van a baj?
A párod férfi vagy nő? Ha férfi (és nem 18 alatti kamaszok vagytok), akkor tényleg SEMMI jövője ennek a kapcsolatnak! Anyuka pici fia mindig anyuka pici fia marad, és az anyja egyre jobban vérszemet kap majd. Még a hálószoba dolgaitokba is bele fog szólni.
Ha nő, akkor megpróbálhatod szépen, apránként meggyőzni. A nők sokkal inkább képesek a leválásra, mert elfogadják egy másik személy irányítását. De ha egy éven belül nem sikerül eredményt elérni, akkor lapát! Később sem lesz normális életetek!
Ez nagyon ciki. A fiú és az anyja részéről is.
Én megmondanám, kerek perec, hogy kettesben (is) szeretnék menni. Az őszinteség fontos egy kapcsolatban.
19 evesek vagyunk külön élünk. Hála istennek.
2 éve vagyunk együtt.
Eddig minden hétvégén csak az anyjával voltunk halálra idegesített valahogy kibírtam.
De amióta össze költöztünk azóta minden szombaton jön az anyukája és egyszerűen le nem tudom szedni róla.
De jön a csavar az anyukájával lehet beszélni. A párom ragaszkodik ennyire inkább.
Szóval mikor lenne időnk egymásra akkor jön az anyukája.
Vacsoráznánk mindig nála azt mondanám okés persze.
De hogy vele menjünk bevásárolni, és minden szombaton vele lenni egész nap.
Elég kellemetlen.
De ha egy nyelven beszélnénk örülnék is. Esküszöm. De nem értem. Kínaiul beszélnek egymással, és én csak vagyok. Tanulom a kínait. De ez akkor is zavar..
Amúgy kortól függetlenül a karacsony a legtöbb helyen családi unnep, tehat, ha nincs még (nyilván nektek nincs) sajat gyerek, és saját csaladi (nem külön neked) fészke, akkor szenteste a szülőkkel ill. saját rokonokkal szokás lenni, másnap meg megy mindenki látogatóba a masikhoz. Szóval igen, ez a része fura a részedről.
A randi viszont tényleg kétszemélyes program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!