Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugtassam meg a párom, hogy ne agyaljon ezen?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, van egy 2,5 éves fiunk, illetve az előző kapcsolatából született 6,5 éves lányát is közösen neveljük. Exe nem igazán kíváncsi a gyerekére, havonta egyszer pár órára elviszi, pedig bármikor jöhetne, nyitva áll előtte az ajtónk, eszembe sem jutna ellene nevelni a kislányt. Nagyon szeretnék mèg egy gyereket tőle, ő azonban elzárkózik azzal az indokkal,hogy fél attól, hogy egyszer a semmiből én is elhagyom, mint a volt párja. Teljesen alaptalan a félelme, nagyon jól tudja, hogy eddig számtalan nehézségen közösen átmentünk, és azt vallom, hogy mindent meg lehet beszélni, kommunikációval át lehet hidalni a problémákat.2021. ápr. 5. 18:11
1/12 anonim 

válasza:

Ne nyugtasd sehogy. Fogadd el, hogy neki két gyerek elég és nem akar többet.
2/12 anonim 

válasza:

Szerintem egy nőtől nagyon okos gondolhat, ha nem akar hármat szülni. Mert ha mégis elhagynád, három gyerekkel totál szívás. Teljesen ki lesz szolgáltatva neked. Értem én, hogy rendes ember vagy meg minden, de senki nem látja a jövőt, három gyereket vállalni pedig felelőtlenség egy nő részéről ha ő nem áll úgy, hogy szükség esetén hármat is fel tud nevelni.
3/12 anonim 

válasza:

Soha nem tudhatod mit hoz a jövő...lehet hogy egyszer majd el akarod hagyni..
4/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2021. ápr. 5. 18:17
5/12 anonim 

válasza:

Rendesen megleptèl mikor azt írtad te vagy a nő.
Milyen felelőssègteljes fèrfikènt a párod! Ez irigylèsre mèltó.
Párszor még beszèld át vele a dolgot és próbáld megnyugtatni, ezen kívül mást nem nagyon tudsz tenni. Az,hogy "véletlenül' terhes maradj nem lenne egy tisztességes játszma!
6/12 anonim 

válasza:

4 év -2,5év - 9 hónap = 9 hónap
Ennyi idő után csoda hogy az elsőt bevállalta.
7/12 A kérdező kommentje:
Volt párja 22 évesen szült, rövidesen rájött, hogy még élni szeretne inkább. Azóta számtalan próbálkozása volt, annyit kértünk tőle, hogy lehetőleg csak olyan férfit mutasson be neki, akivel valóban komolyan tervez, nem tenne jót a gyereknek, ha minden alkalommal más férfit látna az anyja mellett. Eszembe sem jutna "véletlenül" teherbe esni. Rákérdeztem direkt, hogy nem azért mondja-e ezt, mert nem akar már több gyereket, de állítja, hogy nem ez a helyzet. A közös gyerekünk tervezett volt, nagyon vágytam már gyerekre mikor megismerkedtünk, éreztem az első pár hét után, hogy tőle szeretnék.
2021. ápr. 5. 18:46
8/12 anonim 

válasza:

Sztem egyszerűen nem akarja, csak úgy érzi kell valamilyen nyomós indokot mondania neked, holott elég lenne annyi, h én már nem akarok, és ennyi.
9/12 anonim 

válasza:

Hagyd békén ezzel. Két gyerek elég neki. Még hány felé fizesse a gyerektartást, ha ez sem működik?
10/12 A kérdező kommentje:
Fájó szívvel, de megérteném azt is, ha nem akarna, tudja, hogy bármit elmondhat, velem mindent meg lehet beszélni.Nem fizet gyerektartást, leírtam szerintem elég világosan, hogy mi neveljük közösen a lányt, nem a gyermek anyja. Egyéni vállalkozó vagyok, végigdolgoztam a terhességem, illetve szülés után sem volt sok üresjáratom, ezáltal volt saját bevételem, egyáltalán nem vagyok az a típus, aki férfitől legombolt gyerektartás összegére hagyatkozna. Tehát, ha bármilyen váratlam dolog történne, akkor is el tudnám látni önállóan a saját keresetemből mindkét gyereket, akár a harmadikat is.
2021. ápr. 5. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!