Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyugtassam meg a feleségem?
Esetleg elmagyarázhatnád a feleségednek, hogy az életben vannak azért problémák is, nem csak ilyen mondvacsinált "vihar a biliben" jellegű dolgok. Oké, te nem voltál korrekt, de kiderült, hogy nem csaltad meg, a vállad meg megműtteted belátható időn belül - minek kell akkor csinálni a feszkót?
Őszintén kívánom, hogy ennél nagyobb problémátok sose legyen!
Ki fogsz akadni, de nagyon őszinte leszek!
A HP! Te szenvedsz, ő először szeretőt gyanít, majd a fenenagy fájdalmába menekül, miközben Neked van bajod.
Itt a gond, öregem! Ha műtenek, leszállsz menet közben, hogy vigasztalgasd kicsit?
Remek asszonyka. Magát, meg a fizetésed sajnálja. Bocs az őszinteségért, én magára hagynám pár napra. F, 39
Nőkênt azt gondolom,kicsit túlzàs hogy egy 3. felet gondolt a helyzetbe. Ez nekem picit olyan,mintha sajnâltatnà magàt. De ti tudjàtok,mennyire mély a viszonyotok. Vigasztald meg, de ne kelljen napokig a kis kezêt fogni. Egy erős nő inkàbb tàmogat. Legyen megértő!
27/L
Az első három válaszoló kommentjét is köszönöm, bár hasznos nem volt, mivel segítséget kértem, nem becsmérlést, a nö ugyanis akiről beszélünk, életem párja, két gyönyörű gyermekem anyja, aki rengeteg mindent elviselt és eltűrt tőlem/értem az évek során és nem hp, ahogy azt a kettes írta, úgyhogy bár köszönöm, hogy időt szántatok a válaszírásra, ha nem érzitek át a helyzetet, a jövőben inkább ne tegyetek így.
4es: a kapcsolatunk nagyon mély, mivel egy nagyon nehéz időszakomban jöttünk össze ami nagyon összekovácsolt minket. Megígértük egymásnak, hogy mindent megosztunk ami a másikkal történik. Hirtelen lett feltűnő a változás, én titkolóztam, ő ezt nemtudta mire vélni, többször kérdezte mi bajom van és nem mondtam el neki, azt hitte, hogy vele van problémám és én meghagytam ebben a hitben, ez az ami fáj neki szerintem. Én megértem az érzéseit csak szeretném kiengesztelni a sérelmekért, csak jelenleg még nem találtam meg a hatékony megoldást
Hm csak nem kézilabda? Ha nem akkor bocs:D
Amúgy számomra nem teljesen világos hogy miért titkoltad el előle. Mármint oké hogy a feleséged aggódik érted és nem akartad ezzel terhelni de végülis nem az a párkapcsolat (egyik) lényege hogy a nehézségeinket megosszuk egymással?
Másrészt egy felnőtt embernek meg kell tanulnia kezelni az ilyen helyzeteket. Senki sem szereti. De ehhez valahogy "fel kell nőni" hiszen a sírás (amely természetes) nem megoldás. Meg kell tanulni ezeket kezelni pláne ha sportoló vagy hiszen a sérülés sokszor sajnos a velejárója. És most el tudtad titkolni de mi van ha egyszer lesz egy komolyabb sérülésed? Ez sajnos benne van a pakliban. És nem lehet csak sírni és félni.
Ha a kérdező felesége tette volna fel a kérdést, hogy a férje titkolózik, nem fekszik le vele, stb. akkor itt mindenki azt mondta volna, hogy megcsal. Szóval nem kell a rizsa, meg a boszorkányégetés. Teljesen megértem a kérdező feleségét. Én is azt hittem volna hogy megcsalnak. És rohadtul fájna, ha a párom titkolózna és hazudna nekem, pláne ilyen pitiáner dologban. Nem is értelek kérdező, hogy miért nem mondtad el neki.
Azonkívül azért nem halálos beteg a kérdező, hogy csak rá kelljen figyelni meg az érzéseire.
Amint rajöttél, hogy miért nem mondtad el életed párjának a sérülésed, akkor ülj le vele és beszéljétek át.
A vallad fajdalma miatt sz.exelj vele,amennxi igenye van ra. Csunya dolog megvonni tole.
Ertheto reakcioja volt. Csakmegcsalaskor szoktak titkolozni. Most megrendult a bizalma feled. Ajanld fel,hogy hordasz rgy darabig okosorat ,amit felhivva belehallgathat ,h mit csinalsz epp.
A titkolozas nagyon tonkre tudja tenni a kapcsolatot.
N
@5: Mégis mi volt ebben a becsmérlő? Hogy álljatok az egészhez felnőttként? Hogy ne terheljétek a kapcsolatotokat teljesen feleslegesen? Hogy vannak az életben problémák is? Megjegyzem teljesen összeilletek, mert egyformán feleslegesen terhelitek a kapcsolatotokat, ahelyett, hogy örülnétek és bíznátok a másikban, felesleges terheket aggattok rá. Egyszer majd pislogtok, hogy tönkrement minden és fogalmatok se lesz, hogy mi a gond - majd emlékezz ezekre a jelentéktelen apróságokra, amiket a végletekig túlfújtok!
(1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!