Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal találkozni akar az exe. Hogy nyugtassam le magam?
Ha össze-vissza csalták egymást, minek akarnak találkozni? Ha előtte jó barátságban voltak, még megértem. De ha nem, akkor szerintem nem normális dolog találkozgatni az exekkel. Általában az embernek nem hiányzik az, aki megcsalta, meg én az ex helyében tudnám, hogy ezzel a jelenlegi kapcsolatban problémát okozhatok, akkor maradnék a fenekemen.
Nálunk a barátomnál fel se merül, hogy találkozzon egy exével is, ha nagyon muszáj, mert olyan esemény van, akkor pedig visz magával.
bocsánat, ha félreérthető volt, a párom csalta meg Őt.
A közbent úgy értettem, hogy a szakításuk után volt mindkettejüknek más kapcsolata.
Nem egyértelmű, ha találkoznak, megdugja.
Alapból kizárt, hogy olyannal legyek együtt, aki megcsalta az exét, mert egy gerinctelen féreg.
"hiányzik neki" + "A párom szívesen találkozna vele" + "beülnek egy hangulatos kis teázóba", na neeee! Én nagyon kiakadnék több pontos is.
Egyrészt mit akar az ex 4 év után? Nekem úgy jött le, hogy már rég nem tartják a kapcsolatot, akkor most mi ez a hirtelen találkozzunk duma?
A párod miért találkozna szívesen az exével hangulatos teázóban (nélküled)?
Ne haragudj, de nekem ez sántít és bár én nem vagyok féltékenykedős típus, de ha én lennék a helyedben, nekem ez nagyon megalázó lenne. Az én párom, tudom jól, ha most megkeresné akármelyik exe, hogy hiányzik neki és találkozzanak, kedvesen visszautasítaná a lehetőséget és még csak el sem gondolkodna rajta.
Én azt nem értem, hogy 4 év után minek kell találkozni az exszel, ráadásul kettesben.
Ha végig egy baráti társaságban lettek volna, és a szakításuk óta is tartanák a kapcsolatot, akkor más lenne, de így nagyon furcsa.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!