Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar találkozni a szüleimmel?
Itt valami nem kerek.
Tuti nem szerető vagy?
Engem sem akart bemutatni anno a párja a családjának. Amikor rákérdeztem miért, azt mondta azért, mert idióták és égne az arca miattuk. Nem nyaggattam tovább. Aztán már pár hónap után elkerülhetetlen volt a találkozás és rájöttem, hogy tenyleg idióták és jobb volt őket nem ismerni.
Lehet nála is hasonló oka van.
Figyelj, ha tehettem volna, én sem mutatom be a kedvesemet, mert a családom enyhén szólva is bunkó.
Mikor elmentünk, előtte már a sírás kerülgetett, és csak kicsit égettek le. Kevésbé, mint vártam, de így is olyanokat kérdezgettek, ami nem normális szerintem. Pl. eszek-e, nem terhes-e neki a természetem (wtf?), hogy tudok-e főzni, vagy csak mirelit kaját szolgálok fel. Védekezünk-e, mert nem akarják, hogy szüljek, stb.
Nagyon gáz volt, utána egy órán keresztül bőgtem, hogy lehetnek ekkora parasztok. Persze ő minden kérdésükre visszavágott, de nagyon ciki volt.
És azóta is, akárhányszor saládlátogatást teszünk, mindig! bahogatnak valamivel.
28n
3 hónapja járogattok. Mégis minek mutatna be? Majd ha komolyabb lesz a kapcsolat akkor, de miért kell ezt siettetni???
Én akkor mutattam be a férjemet anno a családomnak, amikor már eljegyeztük egymást, és jobban örültem volna neki, ha ő sem visz bemutatni 2 hét után az anyjához, de akkor így jött ki a lépés, mert anyukájának is arra volt dolga amerre mi mentünk, és összefutottunk vele. Előre nem is tudtam amúgy, kész tények elé állított, aminek annyira nem örültem.
7.
Kérdés: Ha ilyenek, mi a bánatért mentek meglátogatni őket? De most komolyan....
Engem a sógornőm utál, egyszerűen nem vagyok neki szimpi. Megoldás= nem járok oda, ahol ő lakik, és meg van oldva. Már vagy 4 éve nem is láttam:) Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!