Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,a barátnőmnek nincs ideje rám?
Egyetemisták vagyunk mindketten,utolsó évesek.
A barátnőm pár hete elkezdett az egyik big 4 cégnél gyakornokoskodni. Azóta soha nem ér rá. Eddig hétköznap is tudtunk néha talizni,most már kijelentette,hogy ő csak hétvégén ér rá.
Hétköznap akkor legalább írok neki többet messengeren,de sokszor 5-6 órán át nem elérhető mert dolgozik..vissza se ír,nem is olvassa. Hívni is csak este lehet.
Próbáltam már neki mondani,de mindig az a válasz,hogy most kell belehúzni hogy karrierje legyen.
Ti mit tennétek?
Én egyébként most nem dolgozom.
23F
Ez teljesen normális. Egyrészt, nem minden munkahelyen lehet mobilozni, pl. ha a főnöke is ott van körülötte egész nap, akkor nyilván nem azt fogja nyomkodni, hogy majd kirúgják. Ebédszünetben meg ugye enni is kéne, meg gondolom, a kollégákkal is próbál jóban lenni.
Másrészt, amikor az ember dolgozni kezd, hirtelen nagyon rövidek lesznek az esték, főleg, aki 5-6-ig dolgozik, és még csomó feladat is van, bevásárlás, takarítás, sport, hogy ha sportol, mosás, stb.
Nyilván attól be lehet szorítani 1-2 szabad estét, de én sem érnék rá minden nap.
Próbáld magad jobban lefoglalni.
100% Home officeban van,szóval nem is nézi senki, hogy telefonozik e. Általában 5-6ig dolgozik,de van olyan nap amikor csak egyetem van,akkor is megkapom,hogy sok az óráka,interaktív,kamerás stb,nem ér rá.
Hétvégén meg amikor talizunk,hulla fáradt. Közben rengeteget stresszel a munka és a suli miatt,az előbbin nem kevés az elvárás pedig cssak gyakornok. Így kb ha együtt vagyunk akkor is a melón pánikol,nem tud aludni,fogyott vagy 10 kilót mióta ott dolgozik.
Már én nem bírom nézni...arról nem is beszélve,hogy velem nem is foglalkozik.
Én azért nem dolgozom,mert júniustól fogom kezdeni a szakmai gyakot,már megvan a hely,felvettek,de addig még elég sok órám és tanulnivalóm van,úgyhogy addig nem férne bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!