Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek,a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,a barátnőmnek nincs ideje rám?

Figyelt kérdés

Egyetemisták vagyunk mindketten,utolsó évesek.

A barátnőm pár hete elkezdett az egyik big 4 cégnél gyakornokoskodni. Azóta soha nem ér rá. Eddig hétköznap is tudtunk néha talizni,most már kijelentette,hogy ő csak hétvégén ér rá.

Hétköznap akkor legalább írok neki többet messengeren,de sokszor 5-6 órán át nem elérhető mert dolgozik..vissza se ír,nem is olvassa. Hívni is csak este lehet.

Próbáltam már neki mondani,de mindig az a válasz,hogy most kell belehúzni hogy karrierje legyen.

Ti mit tennétek?

Én egyébként most nem dolgozom.

23F

2021. ápr. 5. 01:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy "degenerált" akart az lenni.
2021. ápr. 5. 07:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen amikor az ember dolgozok, pláne az elején, amikor bele kell húzni. Dolgozz te is, meg fogod érteni.
2021. ápr. 5. 09:08
 13/24 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos karriert epiteni nem nagyon lehet egy kapcsolat mellett..ilyenkor csak akkor mukodik jol egy kapcsolat ha mindegyik fél karrierista
2021. ápr. 5. 09:10
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
És te miért nem dolgozol?
2021. ápr. 5. 09:13
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Ez teljesen normális. Egyrészt, nem minden munkahelyen lehet mobilozni, pl. ha a főnöke is ott van körülötte egész nap, akkor nyilván nem azt fogja nyomkodni, hogy majd kirúgják. Ebédszünetben meg ugye enni is kéne, meg gondolom, a kollégákkal is próbál jóban lenni.

Másrészt, amikor az ember dolgozni kezd, hirtelen nagyon rövidek lesznek az esték, főleg, aki 5-6-ig dolgozik, és még csomó feladat is van, bevásárlás, takarítás, sport, hogy ha sportol, mosás, stb.

Nyilván attól be lehet szorítani 1-2 szabad estét, de én sem érnék rá minden nap.

Próbáld magad jobban lefoglalni.

2021. ápr. 5. 09:44
 16/24 anonim ***** válasza:
33%
Na azert ne is tegyünk ugy hogy ezzel semmi baj nincs. Nagyon ambíciózus, sokat dolgozó ember vagyok de ha lenne kapcsolatom akkor arra kerul amibe kerul, de szakitanek minosegi időt. Az nem kapcsolat hogy heti 1-2x este hullafaradtan es a hetvegi bevasarlas kozben talalkozom a parommal es kb nem is beszelunk. Ez gyakorlatilag egy összejarogatas szintjen van. A kornyezetemben is ilyen emberek vannak es ahol igazi szerelem van ott megoldjak hogy ennyi dolog mellett is megfelelően egyutt legyenek. Fontos a karrierepites en is epp ebben vagyok de konnyu abba belecsuszni hogy az ember teljesen felaldozza az eletet a munka oltaran es az ugyanugy nem egeszseges. Szoval ha a baratnod csak igy egy perc alatt hatrarakott a priritasi listan en azert megkerdeznem tole hogy mit tervez ezzel a kapcsolattal.
2021. ápr. 5. 09:47
 17/24 anonim ***** válasza:
17%
#16-osnak teljesen igaza van. Én is voltam abban a helyzetben, mint a kérdező. Összejöttem egy nővel, az eleje intenzív volt, de mivel akkor kezdett egy új munkahelyen és bizonyítani akart, teljesen háttérbe szorultam a prioritási listán... holott az elején, nem erről volt szó. Félreértés ne essék, elfoglaltam magam, elég pörgős volt az én életem is akkoriban, de igényem lett volna egy kis minőségi együtt töltött időre. Sajnos nem voltam elég türelmes és szakítottam vele. Hónapokkal később találkoztunk, megbeszéltük, ki miben hibázott, de soha többé nem kezdtük újra.
2021. ápr. 5. 10:13
 18/24 A kérdező kommentje:

100% Home officeban van,szóval nem is nézi senki, hogy telefonozik e. Általában 5-6ig dolgozik,de van olyan nap amikor csak egyetem van,akkor is megkapom,hogy sok az óráka,interaktív,kamerás stb,nem ér rá.

Hétvégén meg amikor talizunk,hulla fáradt. Közben rengeteget stresszel a munka és a suli miatt,az előbbin nem kevés az elvárás pedig cssak gyakornok. Így kb ha együtt vagyunk akkor is a melón pánikol,nem tud aludni,fogyott vagy 10 kilót mióta ott dolgozik.

Már én nem bírom nézni...arról nem is beszélve,hogy velem nem is foglalkozik.

Én azért nem dolgozom,mert júniustól fogom kezdeni a szakmai gyakot,már megvan a hely,felvettek,de addig még elég sok órám és tanulnivalóm van,úgyhogy addig nem férne bele.

2021. ápr. 5. 10:53
 19/24 anonim ***** válasza:
71%
Hát most vagy kitartasz mellette és segítesz ahol tudsz, vagy keresel mást aki nem ennyire karrierista. Te tudod.
2021. ápr. 5. 11:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha annyira elfoglalt vagy, hogy nem fér bele most a munka, akkor tanulj és csináld a dolgodat. Ő is a dolgát csinálja.
2021. ápr. 5. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!