Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek,a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek,a barátnőmnek nincs ideje rám?

Figyelt kérdés

Egyetemisták vagyunk mindketten,utolsó évesek.

A barátnőm pár hete elkezdett az egyik big 4 cégnél gyakornokoskodni. Azóta soha nem ér rá. Eddig hétköznap is tudtunk néha talizni,most már kijelentette,hogy ő csak hétvégén ér rá.

Hétköznap akkor legalább írok neki többet messengeren,de sokszor 5-6 órán át nem elérhető mert dolgozik..vissza se ír,nem is olvassa. Hívni is csak este lehet.

Próbáltam már neki mondani,de mindig az a válasz,hogy most kell belehúzni hogy karrierje legyen.

Ti mit tennétek?

Én egyébként most nem dolgozom.

23F

2021. ápr. 5. 01:06
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
17%
Szerintem baxák a nődet
2021. ápr. 5. 01:29
 2/24 anonim ***** válasza:
16%
Dugj félre
2021. ápr. 5. 01:36
 3/24 anonim ***** válasza:
8%
A nődet már rég lekúrta a lokális alfa, vagy a főnök, szóval mindegy már, keress valaki mást
2021. ápr. 5. 02:28
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen sok degradált van hajnalban?
2021. ápr. 5. 06:08
 5/24 anonim ***** válasza:
96%

Akkor dolgozz te is.

Vagy nagyon áll a kukid?

2021. ápr. 5. 06:44
 6/24 anonim ***** válasza:
75%

Hogyan is gondoltad, hogy 23 évesen te leszel élete szerelme?

Most alapozza meg a jövőjét, pasija még sok lehet (aki nem csak nyavalyog, hogy hét közben nem tudja megszexelni), karrierje viszont csak egy. Te csak visszahúznád.

Jól gondolkozik.

2021. ápr. 5. 06:47
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokkal fontosabb hogyan viselkedik munka után, milyen az együtt töltött idő? Rosszat tesz a kapcsolatnak ha nagyon ráérsz és nem tudod elfoglalni magad, hanem tőle várod a szórakoztatást. Ne telepedj rá, hagyd élni, ha visszajön jobb lesz a kapcsolat, ha nem, engedd el.
2021. ápr. 5. 07:18
 8/24 anonim ***** válasza:
84%
Szia! Én orvosira járok , alig van időm a páromra. Tanulok ezerrel, plussz nálunk most kirendelések is vannak. Bármikor behívhatnak engem is. Hétköznap nincs közös programom a párommal . Feljön hozzám és filmezik, zenét hallgat, tervez, amíg én tanulok. Az elején ő is nehezen értette meg, hogy a BME gépész karához képest az ÁOK más világ . Végül belátta , hogy én se tudok osztódni és neki jó úgy , ahogy most van. Szerintem most tényleg hagyd, ne tedd tönkre a kapcsolatot.
2021. ápr. 5. 07:45
 9/24 anonim ***** válasza:
95%
A degradál szónak nem ez a jelentése. Bírom amikor valaki okosnak akar tűnni de rosszul használja a szavakat.
2021. ápr. 5. 07:45
 10/24 anonim ***** válasza:

Ha szó szerint vesszük (de-grado = "lefokoz"), végülis belefér:)

De igazad van, nem ilyen értelemben szoktuk használni.

2021. ápr. 5. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!