Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó a páromnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó a páromnak, hogy szándékosan húzza le az önbizalmam? Hogyan dobjam ki végre?

Figyelt kérdés

Eleinte normális volt, de amióta összeköltöztünk, folyamat sérteget. Fél éve élünk együtt, először lájtosan, viccnek álcázva, fokozatosan durvult el.

Pl. gyűlöli, hogy sminkelek, állandóan kiabál, ha megyünk valahová, hogy ne sminkeljek már ennyit, ezért fogunk elkésni. Volt, hogy már az asztalt meg a szekrényajtót ütötte, hogy nem igaz már, hogy nem lehet elindulni, pedig nem voltunk késésben és sose sminkelek 15 percnél tovább.

Amióta rászoktam a cicás tusvonalra, folyton szekál, hogy minek az, kiröhög minden értelmes ember, stb., mire azt mondtam, hogy nekem tetszik ez a cicaszem és kész, erre ilyet beszólt "a nevében is benne van, "cicáknak" találták ki, nem 30 éves egoboostoló random magyar Juliskáknak". rengeteg a hasonló, és szerinte az, hogy megsértődöm, csak azt mutatja, mennyire nem vagyok tisztában a korommal, adottságaimmal, mennyire elrontott a modern, korcs világ.

A fogamzásgátló miatt is veszekszik velem, mert a beleegyezése és különösebb megbeszélés nélkül hagytam abba a mellékhatások miatt, és szerinte utolsó csíra papucsot akarok belőle csinálni ezzel.

Megjegyzem, tele vagyok udvarlóval, 5 évvel fiatalabbnak néz mindenki a koromnál és nagyon sokat adok magamra, nem egyszer kaptam meg nemcsak a csinos, hanem a gyönyörű jelzőt is.

Már megmondtam többször neki, hogy még egy ilyen beszólás és szakítok, de erre azt mondta, hogy nem teszem zsebre, amit kapok, merthogy ő mindent megad nekem, hűséges, őszinte, soha nem emel rám kezet, szóval minden amiért a nők nyígni szoktak, szóval ha szakítok, akkor kizárólag azért lehet, mert pénzesebbet, jobban kinézőt akarok, és 40 éves koromig fogom hajszolni ahelyett, hogy elfogadnám, hogy nem vagyok 20 éves és örülnöm kéne, hogy van egy hűséges, rendes párom.

Közös megtakarításunk van, amit az ő egyik bankszámláján gyűjtögettünk, minden hónapban utaltunk oda csomó pénzt már az összeköltözés előtt is. Soha nem néztem volna ki belőle, hogy tisztességtelenül járna el, meg is ígérte, hogy ha neadjisten szétmennénk, visszaadja a részem. De most azt mondja, hogy ha úgy szakítok, hogy nem csalt meg, nem emelt rám kezet, nem hagyott cserben a bajban és nem húzott le anyagilag sem, akkor nem ad vissza egy fillért sem, mert ha én igazságtalan vagyok vele, akkor tőle se várjak mást. Folyamatosan azzal jön, hogy egy kapcsolatot nem lehet csak úgy eldobni, és ha nagyanyáink, dédnagyanyáink generációja is így viselkedett volna, mint a mai nők, nem lenne már társadalmunk, szóval ahhoz, hogy szétbontson valaki egy komoly kapcsolatot és faképnél hagyja a másikat, igenis legyen komoly indok, a szóbeli veszekedés, és hogy nem hazudja azt, hogy 30 évesen olyan vagyok, mint egy 20 éves, és normális dolog trendiskedni, nem komoly indok.

Tudom, hogy hatalmas butaság volt ez így, hogy nem tudom bizonyítani, hogy az a pénz az enyém.

Hogyan szakítsak vele, hogy le lehessen normálisan zárni, vagy hogyan érjem el, hogy ő dobjon ki és visszaadja a pénzem? Az, hogy én vele maradjak, esélytelen.

2021. ápr. 3. 16:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Mennyi pénzt utaltál eddig összesen a bankszámlájára?
2021. ápr. 3. 16:48
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Hmmmm. A pénz egy necces dolog. Jó lenne bíróság meg rendőrség nélkül visszacsalni tőle.

Tipp: játszd el egy rövig ideig a legkedvesebb, legaranyosabb, leginkább megfelelni vágyó barátnőt és mondd azt, hogy szeretnél valamit venni a pénzedből, mert most az nagyon kellene. Nem tudom mennyi pénz, de mittomén jogsit akarsz csinálni (300ezer) vagy autót venni (1-2 millió), vagy segíteni akarsz felújítani a szüleid fürdőszobáját (több százezer). Vagy ilyesmi és utalja vissza. Aztán ha megvan, akkor kezdj el összepakolni, amikor dolgozik és hívj is 1-2 erősebb férfi ismerőst, hogy nehogy véletlen rossz gondolatai támadjanak a költözéseddel kapcsolatban, amikor hazaér. :D

2021. ápr. 3. 16:52
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A megoldás itt van, 0:32-től: https://www.youtube.com/watch?v=cR8AYB-j3Mg
2021. ápr. 3. 16:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Technikailag hogy került a te pénzed az ő bankszámlájára? Utaltad egy másik számláról, vagy esetleg neki oda adtad készpénzben?
2021. ápr. 3. 17:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Arra a pénzre keresztet vethetsz.

Most lépj, előbb utóbb téged fog ütni, nem a szekrényt. A verés mindig ilyen előzmények után jön.

Kié az ingatlan amiben éltek? Van autód?

2021. ápr. 3. 17:01
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fogalmazás nekem nagyon kitekerten hangzik, mintha a pasi írta volt a nő szemszögéből, na mindegy.

Ha csak a negyede is igaz az egésznek, hagyd a búsp.csába ezt a lovagot, ennél csak jobbat találhatsz. Ez a módszeres degradálás, követelőzés, önbizalom rombolás klasszik tankönyvi mintája egy bántalmazó kapcsolatnak, akkor is, ha konkrétan nem üt meg (csak az ajtót veri, igazi úr).

2021. ápr. 3. 17:01
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ami a fogamzásgátlót illeti: Azt remélem, azért tudod, hogy senkinek sincs egy gramm joga beleszólni, milyen hormonokkal akarod bombázni a szervezetedet. Senkinek a hozzájárulására nincs szükséged a témában, a te tested és önrendelkezési jogod. Ha ő ettől "utolsó csíra papucsnak" érzi magát, hát van egy rossz hírem.
2021. ápr. 3. 17:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

A pénznek szerintem is annyi, de beszélj azért egy-két ügyvéddel. Lehet nem tudod bizonyítani hogy a tiéd, de annak lehet utána lehet nézni, hogy mondjuk a bevételeinek a 2-3-4-x-szerese honnan van a számláján, és ha ekkora a differencia és azt mondja nem tőled van, akkor annak adózásával hogy állunk. Esetleg tudnak tanácsot adni, hogy egy jól hangzó blöffel hogyan tudnád megszorongatni, ami után lehet összecsinálná magát.

A kapcsolat és a pali meg nyilván kuka, felesleges is részletezni. Terápiára érdemes lenne majd menni, hogy miért engedted hogy így viselkedjenek veled, elkerülve a hasonló embereket a jövőben.

2021. ápr. 3. 17:21
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
8, Hát azért én nem mondanék le ilyen könnyen a csaj helyében a pénzről, ami jogosan az enyém. A bírósági bizonyítás 1 dolog, de attól még lehet egy névtelen, gazdátlan benzines kanna várná az ajtó előtt, amikor reggel munkába indul, ha nincs kedve visszautalni a pénzem. Lehet attól is becsinálna. :D
2021. ápr. 3. 17:26
 10/21 anonim ***** válasza:
6%
Itt sem írja senki, hogy a nőknek a normális pasik kellenek? :O
2021. ápr. 3. 17:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!