Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom elhanyagol vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom elhanyagol vagy én hisztizem?

Figyelt kérdés

Mindketten 25 évesek vagyunk, 4 éve egy pár és 3 éve lakunk együtt.

Kb fél éve a kapcsolatunk kezd csődbe menni, alig van testi érintkezés közöttünk egy-két csók naponta, 2 hetente egyszeri szex.

A párom targoncás egy gyárban, és nem telik úgy el nap hogy ne inna meg 2 vagy doboz sört, nem zavar de hiába fürdik érezni lehet ezt rajta.

És sokat is dohányzik napi 1 doboz cigi a minimum de ha stresszes 2 dobozzal is elszív. Nagyon aggódom az egészségéért, reggel mikor felkel folyton krákog, ő azt mondja a munkahelyi portól de mi van ha a cigitől? Kb 14 éves kora óta szívja.

Mostanában nincs semmi közös témánk se, ő hazaér aztán eszik és nyomja a gépet közben haverjával dumál, mintha nem is léteznék. Valami ötlet? Vagy túlreagálom?

Ma is vártam haza mert tudom hogy végzett de felhívott hogy bent marad a kollegáival kicsit iszogatni, ez nem is gond viszont hetente előfordul.

2021. ápr. 2. 16:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
91%

17. vagyok. Én is voltam olyan kapcsolatban, ami nem haladt előre, az utolsó másfél-2 évben már iszonyatosan boldogtalan voltam. Tudod hányszor beszéltem meg vele, mennyi esélyt kapott? Rengeteget. Ezt ő nem úgy értékelte, hogy de jó, itt van ez a nő, aki annyira szeret, hogy mindig megbocsát, ezért rendes leszek vele... Épp ellenkezőleg: minek legyen ő rendes, ha úgyis mindig megbocsátok? Végül öntudatra ébredtem, és másoknak is ebben szeretnék segíteni. Ráadásul, ahogy írtam, a 40 fölötti hölgy ismerőseim is mind megbánták, ha ilyen semmirekellőre áldozták az életüket.

"A saját szintjével viszont nem éri be így egyedül marad..."

Akkor mi legyen, válasszon valakit, aki jóval az ő szintje alatt van, mert az tuti nem hagyja ott másért? Vagy mi?

Egyáltalán miért gondolod, hogy a kérdező egyedül maradna, ha elhagyná ezt az életképtelen, lecsúszott prolit? Lehet, hogy egyedül maradna pár hónapig, maximum pár évig, aztán találna valakit, akivel egy hullámhosszon vannak, és sokkal, de sokkal boldogabbak tudnak lenni.

2021. ápr. 2. 19:28
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor megismerkedtünk nem ivott, cigizni se cigizett kb 1 éve tart"

"ő azt mondja a munkahelyi portól de mi van ha a cigitől? Kb 14 éves kora óta szívja."

Akkor most van egy párod, aki nem 25 éves, hanem csak 15 éves, de targoncásként dolgozik valahol, vagy egyik mondatoddal nem mondtál igazat?

2021. ápr. 2. 19:28
 23/31 anonim ***** válasza:
85%
#16: ALkalmazkodni egy ilyen igénytelen emberhez? ne viccelj már. Össze sem jötgtem volna vele.
2021. ápr. 2. 19:35
 24/31 anonim ***** válasza:
29%
21:Életképtelen lecsúszott prolinak nevezel valakit akinek van munkája normális élete párkapcsolata és még csak egy szót sem beszéltél vele.A proli dolog onnan jöhet hogy néha a barátaival is beszél no meg a 2 sör esténként egyenesen bűn.De honnan tudjuk hogy miért nem működik a szexuális életük?Te miből szűrted le hogy ez is a proli hibája?Azért mert neked nem sikerült az előző kapcsolatod?Az ilyen tanácsokkal nem segítessz senkin csaka saját sikertelenséged kivetítését látjuk a hozzászólásaidban.
2021. ápr. 2. 19:44
 25/31 anonim ***** válasza:
79%

Ha már személyeskedsz, én is mondhatnám, hogy az előző nőd valószínűleg hasonló okokból dobott ki. :) Úgyhogy innentől inkább hanyagoljuk a személyeskedést, köszi. Ha már itt tartunk, te sem ismersz, azt sem tudod, ki vagyok.

A kérdező pedig nem azt írta, hogy néha beszél a haverokkal, hanem azt, hogy csak velük beszél, mintha ő nem is létezne. Lehet, hogy két különböző kérdést nézünk.

Ja és igen, ezekkel a válaszokkal segítek. Hiszen ha már kiírt egy kérdést párkapcsolati témakörben, úgy, hogy egyetlen pozitív szót sem tudott mondani a pasijáról, 100%, hogy boldogtalan. Aki boldog, jól érzi magát a párjával, az nem így beszél róla, és főleg nem fordul a gyakori népéhez tanácsért. Innentől miért kérdés még, hogy leélje-e vele az életét?

Van tisztességes munkája, de ha ilyen önpusztító életmódot él, akkor ki tudja, meddig?

2021. ápr. 2. 19:50
 26/31 anonim ***** válasza:
87%

"2-3 sör egy műszak után? Mi a gond ezzel?"

Az, ami a napi 1-2 doboz cigarettával: függőség, amiből nem tud, vagy nem is akar szabadulni, és egy olyan szokás, amivel napról napra rombolja az egészségét.

Még a kisebb mennyiséggel számolva is, havi szinten több, mint 60.000 Ft-ot költ el két olyan szokásra, aminek már rövid távon is súlyos egészségügyi következményei lehetnek.

És gondolom, olvastad, hogy nem csak a napi 2-3 doboz sör miatt gondolkozik rajta a kérdező, hogy mi a közös jövőképük ezzel a férfival.

2021. ápr. 2. 19:53
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
"25" Nem akartam személyeskedni ne haragudj ha így jött le.Nem ez volt a cél.De tényleg máshogy értelmezzük a kérdést.Miből gondolod hogy egyetlen pozitív dolgot sem tudna mondani a kérdező a párjáról.Nekem úgy tűnik hogy egyszerűen csak nem mondott.Mert a rossz oldalával van elfoglalva.Most erre fókuszál.Erről beszélek.Ennyi infót tudunk jelenleg a történetből ezért tűnik úgy hogy a pasi egy sorozatgyilkos.Vergődnek itt sokan hogy a pia meg a cigi.Nem beszélünk viszont a túlzott kávé kapuccino fájdalomcsillapító mindenféle gyógyszer ami felesleges.A rengeteg egészségtelen kaja innivaló + minden egyéb dologról ami káros de azokrol nem beszélünk .A pia + cigi az mindig nagyon ki van emelve egyedül azok károsak...Engem is említettél,hogy a nőm miért dobott...Oké.34 éves vagyok 17. éve vagyok a feleségemmel.Vannak hibáink mind a kettőnknek.Mindketten bagózunk én is szoktam sörözni esténként mégsem mutogatunk egymásra.Alkalmazkodunk elfogadjuk a másikat máshogy egy párkapcsolat nem megy!
2021. ápr. 2. 20:10
 28/31 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként azon gondolkoztam, hogy ha valakinek a párkapcsolatában nincs közös jövőkép, normális kommunikáció, közös élmények, és szex sem sűrűn van, akkor technikailag már így is szingli... Úgy hívják ezt, hogy társas magány.
2021. ápr. 2. 20:10
 29/31 anonim ***** válasza:
83%

#27 Sajnos így jött le. Igen, van saját tapasztalatom ilyen kapcsolattal, és örülök, hogy véget vetettem neki. Hivatalos 2 hónapja számítok szinglinek, szerintem ez még nem olyan sok idő egyedül, hogy azon kelljen gondolkozni, hogy azért nincs rögtön pasim, mert jóval a szintem fölött akarok választani... Egyszerűen egy 5 éves kapcsolat után, ami ráadásul lehúzott, mintsem felemelt volna, még nem is érzem magam késznek egy új párkapcsolatra. Ettől függetlenül nem szeretném, hogy mások is az én sorsomra jussanak.

Tegyük fel, a kérdező tudna mondani pozitív dolgot erről a pasiról. Lehet, hogy ő sakkozik a világon a legjobban, vagy oltári jól főz. Ki tudja. Ez még nem változtat azon, hogy a kérdezőt elhanyagolja, és a tetteiből én úgy látom, hogy nem is szereti őt. Nem vitatom, hogy lehet, hogy valamit a kérdező is elszúrt, de a viselkedés, amit a pasija folytat, attól még ugyanolyan rossz. Ha ennyire elhidegültek egymástól, akkor fölösleges lehúzni így 40-50 évet.

Igen, az is igaz, hogy alkalmazkodni mindig kell, de ez mindkét félre vonatkozik. Tenni kell KÖZÖSEN a kapcsolat épüléséért, javulásáért. Szerintem van az egészséges alkalmazkodás, és van, amikor minden baromságot megbocsátunk a másiknak. Az utóbbi már nem egészséges, és hosszútávon boldogtalansághoz vezet.

2021. ápr. 2. 20:18
 30/31 anonim ***** válasza:
90%

"Életképtelen lecsúszott prolinak nevezel valakit akinek van munkája normális élete párkapcsolata"

Annak. Sörözik, láncdohányos, semmit nem csinál otthon, csak gépezik és zabál. Semmi igénye egy tartalmasabb életre.

2021. ápr. 2. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!