Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom elhanyagol vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom elhanyagol vagy én hisztizem?

Figyelt kérdés

Mindketten 25 évesek vagyunk, 4 éve egy pár és 3 éve lakunk együtt.

Kb fél éve a kapcsolatunk kezd csődbe menni, alig van testi érintkezés közöttünk egy-két csók naponta, 2 hetente egyszeri szex.

A párom targoncás egy gyárban, és nem telik úgy el nap hogy ne inna meg 2 vagy doboz sört, nem zavar de hiába fürdik érezni lehet ezt rajta.

És sokat is dohányzik napi 1 doboz cigi a minimum de ha stresszes 2 dobozzal is elszív. Nagyon aggódom az egészségéért, reggel mikor felkel folyton krákog, ő azt mondja a munkahelyi portól de mi van ha a cigitől? Kb 14 éves kora óta szívja.

Mostanában nincs semmi közös témánk se, ő hazaér aztán eszik és nyomja a gépet közben haverjával dumál, mintha nem is léteznék. Valami ötlet? Vagy túlreagálom?

Ma is vártam haza mert tudom hogy végzett de felhívott hogy bent marad a kollegáival kicsit iszogatni, ez nem is gond viszont hetente előfordul.

2021. ápr. 2. 16:54
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk nem ivott, cigizni se cigizett kb 1 éve tart
2021. ápr. 2. 17:16
 12/31 anonim ***** válasza:
72%

Hát ennek a kapcsolatnak annyi, láthatólag nem érdekled.

Próbáld meg neki elmondani hogy bánt a dolog és szeretnéd megmenteni a kapcsolatot. Ha ő is partner ebben, akkor változtat, ha nem, akkor hagyd. Nem kéne végignézni ahogy leépül melletted.

2021. ápr. 2. 17:17
 13/31 anonim ***** válasza:
80%
Le se szar ember. És vicces, h te kérdezed h be képzeled e. Magasról tesz rád, rég szakítottam volna, amikor már ide kerülök egy kapcsolatban. Szerintem fel sem fogod mi történik előtted.
2021. ápr. 2. 18:07
 14/31 anonim ***** válasza:
87%
Eszedbe ne jusson gyereket szülni neki!!!
2021. ápr. 2. 18:26
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

El is hanyagol téged, meg amúgy sem egy főnyeremény.

Ha csak 1 éve kezdődtek a problémák, akkor én is azt mondom, hogy érdemes leülni vele, megbeszélni a dolgokat, és hagyni egy reális időtartamot a változásra. Egy csapásra senki sem tud változni, DE nem is kellene még 6-12 hónapot pocsékolnod rá. Ha nem változtat, akkor viszlát. Értékesebb ennél a te időd, meg mindenki ideje értékesebb, minthogy egy ilyenre pazarolja az életét.

2021. ápr. 2. 18:44
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

Hogy egy targoncás mitől stresszes?Gondolom a 10-es válaszoló még nem dolgozott gyárban.

2-3 sör egy műszak után?Mi a gond ezzel?Érzed a szagát.Ő is érzi amikor csirkecombot eszel vagy éppen valami hagymásabb kaját a reggeli szájszagod vagy amikor berottyantassz a wc-be.Ezek velejáró szagok mindenki érzi a másikét.

A kapcsolatok 1-2 év után ahogy elmúlik a szerelem más irányt vesznek.Már a nő is fingik büfög a másik előtt.Slampos hízik kezd lógni mindene.Itt már a közös célok játszanak.Ház gyerek/gyerekek prémium autó nyaralások.Együtt meg lehet valósítani őket.Ha megéritek együtt amíg a gyerekek felnőnek utána már nem teszel fel majd ilyen kérdéseket.Az itt válaszolók minimálisan sem tudtak alkalmaszkodni ezért vannak egyedül és itt ezen az oldalon szidják a férfiakat amiért tönkre ment az életük...

Üdv!

2021. ápr. 2. 18:47
 17/31 anonim ***** válasza:
93%

#16. Miért, mi a baj az egyedülléttel? :)

Még mindig azt mondom, hogy jobb egyedül, mint egy leépítő, lélekromboló kapcsolatban. Én egészen másképp látom a mai 40-es, 50-es nőismerőseimet, akik hasonló semmirekellőhöz mentek hozzá, és szültek nekik gyereket. Mindannyian bánják, hogy egy ember kinézetű szobanövény társaságában élték le az életüket, amíg a nővéreik, húgaik, barátnőik tartalmas életet éltek. Igen is, fiatal a kérdező, törekedjen arra, hogy neki is tartalmas élete legyen egy értelmes, normális férfi oldalán, aki megoldja a problémákat, nem pedig elfedi a piálással. Csak mert a stressz miatti cigi-sör nem más, mint tüneti kezelés. Gyávaság.

2021. ápr. 2. 18:52
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
A 16osnak normális ha leszar a másik, inkább szülj gyereket neki, aztán majd MEGSZOKOD hogy ő ilyen, és még fingás, elhízás is totál normális lesz! A kérdező párja nem tud alkalmazkodni. A targoncás ember teli van káros szokásokkal, és hozzá kell alkalmazkodni, és A NŐNEK VAN TONRKE MENVE AZ ÉLETE?? ember. Hogy lehet ilyen torzan látni valamit? Isten mentse meg az ilyen embertől a nőket, ha férfi vagy.
2021. ápr. 2. 18:53
 19/31 anonim ***** válasza:
83%
Hagymát eszel = büdös a szád a sörtől a 16osnak. Nincs vele gond. Sztem a 16os szerint be is szarhatna a kérdező palija, akkor is mondaná rá hogy te is szoktál szarni, nem? Hát ő is, csak maga alá. Most alkalmazkodni kell, a WCn is büdös, mégis elviseled.
2021. ápr. 2. 18:54
 20/31 anonim ***** válasza:
0%
"17" Azt gondolom hogy aki nem találja meg a magához illő párt annak magasabbak az igényei mint amit ő maga nyújtani tud.A saját szintjével viszont nem éri be így egyedül marad...Nekem semmi gondom sincs ezzel.Csak azt nem értem hogy ezek a nők miért kardoznak itt minden este várják az ilyen kérdéseket hogy szidhassanak egy olyan férfit akivel életükben nem beszéltek nem is ismerik a körülményeket csupán elolvastak egy egyoldalú elfogult szöveget a párja részéről aki nem tud kommunikálni a párjával nem tudja a saját kapcsolatát irányítani inkább kiír egy homályos részletet a kapcsolatából a gyakorikérdések.hu-ra elvált csalódott életképtelen feminista nők oldalára...
2021. ápr. 2. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!