Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak vele, ha úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak vele, ha úgy érzem elhanyagol?

Figyelt kérdés

Próbálom röviden összefoglalni a helyzetet. 2 éve együtt vagyok a barátommal, de hosszú hónapok óta úgy érzem hanyagol, és inkább a számítógépébe szerelmes. Gyakran nála vagyok, és amikor megérkezek, csak akkor van szex. Utána pedig 2-3 nap is eltelik együttlét nélkül, mert nincs kedve szexelni. Ha én próbálok rámászni, akkor elutasít. Úgy érzem nem akar velem foglalkozni. Nem akar kimozdulni együtt sehova. Nap közben nincs intimitás, alig csókolózunk, nagyon hiányzik az ölelgetése és az összebújás. Van, hogy éjszaka sem akar velem aludni, hanem fent marad reggelig, és gépezik. Régen nem ilyen volt, csak az utóbbi időben elkényelmesedett, és nagyon zavar, hogy amikor lenne egymásra időnk, akkor is az egész napos gépezést választja. Rengetegszer veszekedtünk emiatt, hogy nekem nem tetszik, hogy lesz@r, de mindenféle hülye indokot hoz, hogy pl. mindegyik barátja gépezik, és az ő barátnőjük nem problémázik emiatt, meg hogy hisztis vagyok..

Nagyon fáj, hogy elhanyagol, és az is, hogy a szemében én vagyok a rossz. Régebben sokkal romantikusabb volt, most meg semmi intimitás. Illetve nekem régebben azok is tetszettek, mikor csak feküdtünk az ágyon, és egymáshoz bújtunk, de most azt mondja, hogy neki unalmas feküdni. Üzenetben sem kommunikálunk annyit, kicsit belefáradtam, hogy én vagyok az, aki naponta érdeklődik, hogy mi van a másikkal. Olyankor két óranként ír egy választ. Egyik nap tettem egy próbát, hogy ha nem írok, mikor fog vajon írni, és a vége az lett, hogy magára irányította az egészet, hogy én őt lesz@rom, meg milyen kétszínű vagyok. Kezdek elhidegülni tőle, mert ezzel a viselkedéssel eltaszított magától, nem adja meg amit én elvárok, ès nem tudom mit tegyek.

Hagyjam el? Változni nem hiszem, hogy fog.

19 évesek vagyunk mindketten.

2021. márc. 25. 05:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokan lesznek gèpfüggők manapság mert nincs életük.

Ez csaj önmagában ezt "gyógyítani"nagyon kevés.

Majd ő is jön azzal pár év mulva, hogy elcseszte az éveit a gépre. Mint ahogy vannak itt is ilyenek akik már ki birtak ebből jönni es kesobb jottek rá hogy oda a fiatalságuk.

De ez is mert bulizni sem lehet haverok sincsenek pénz sincs sportokra nyaralásra stb stb

2021. márc. 25. 06:04
 2/7 anonim ***** válasza:
*egy csaj
2021. márc. 25. 06:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el a francba, láthatóan inkább zavarod a nagyságos urat, mintsem örülne neked. Gépezhet aztán kedvére. Komolyan olyan pasikról olvas az ember, hogy az életkedve elmegy... aztán jellemzően ezek sírnak, hogy miért nincsenek normális nők. Azt a szar dumát meg nehogy bekajáld, hogy más csajok ezt hagyják. Egyszer viselnék el tőle egy ilyen viselkedést, aztán mehet ahova akar. Amúgy nem dolgozik, nem is tanul, hogy ráér egész éjjel gépezni? Az ilyenektől mentsen meg az isten minden nőt.
2021. márc. 25. 07:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen ilyen kapcsolatban nem maradnék. Voltam én ilyenben 27 évesen.

Bár le merem fogadni, ha otthagyod, visszakönyörgi majd magát és te engedsz, mert reménykedsz, hogy megváltozik.

2021. márc. 25. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy elhidd, hogy más lányok hagyják a párjukat 0-24 gépezni!! Az én párom is játszik, sőt én is, és ha együtt vagyunk (hetente 1x nála alszok) akkor be se kapcsoljuk. Van, hogy ő játszik én meg tanulok mondjuk 40 percet, de azért egész nap... És a páromnak valamiért nem unalmas az összebújás vagy a szex.. Nem benned van a hiba, az fix.
2021. márc. 25. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Neked ez így jó? Ezt a kérdést kell magadnak feltenni.

Teljesen mindegy, hogy milyen a pasi, ha TE nem érzed jól magad vele. Az más kérdés, hogy ilyen ember mellett szerintem nem is lehet boldognak lenni.

Egyet jegyezz meg: csak a saját életedért tartozol felelősséggel, az övére nincs ráhatásod. Nem fogod tudni megváltoztatni őt, így fölösleges éveket pocsékolnod rá.

"Egyik nap tettem egy próbát, hogy ha nem írok, mikor fog vajon írni, és a vége az lett, hogy magára irányította az egészet, hogy én őt lesz@rom, meg milyen kétszínű vagyok." Ezt én is kipróbáltam exemmel. Amikor én nem írtam, nem hoztam fel témákat, naponta pár szót beszéltünk, de ő állította, hogy nagyon szeret, és hiányzom neki. Persze. :D Ráadásul ez a hárítás egy hatalmas piros zászló, az ilyen ember sok esetben bántalmazóvá válik.

Van, aki hagyja 0-24 gépezni a pasiját, DE ő szenved. Közben irigykedik más párokra, akik szereznek közös élményeket. Szerintem te nem akarsz így élni, ilyen elnyomásban, a vágyaid visszaszorításában.

2021. márc. 25. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
6-osnak nagyon igaza van!
2021. márc. 25. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!