Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom elhanyagol vagy én hisztizem?
Mindketten 25 évesek vagyunk, 4 éve egy pár és 3 éve lakunk együtt.
Kb fél éve a kapcsolatunk kezd csődbe menni, alig van testi érintkezés közöttünk egy-két csók naponta, 2 hetente egyszeri szex.
A párom targoncás egy gyárban, és nem telik úgy el nap hogy ne inna meg 2 vagy doboz sört, nem zavar de hiába fürdik érezni lehet ezt rajta.
És sokat is dohányzik napi 1 doboz cigi a minimum de ha stresszes 2 dobozzal is elszív. Nagyon aggódom az egészségéért, reggel mikor felkel folyton krákog, ő azt mondja a munkahelyi portól de mi van ha a cigitől? Kb 14 éves kora óta szívja.
Mostanában nincs semmi közös témánk se, ő hazaér aztán eszik és nyomja a gépet közben haverjával dumál, mintha nem is léteznék. Valami ötlet? Vagy túlreagálom?
Ma is vártam haza mert tudom hogy végzett de felhívott hogy bent marad a kollegáival kicsit iszogatni, ez nem is gond viszont hetente előfordul.
ideális partnered, életre szóló társad - hisz nem él sokáig - ez az egyén, aki alkoholista, bagós, és veled nem foglalkozik.
Te mit vársz tőle?
Ja, és mindent megkapott, hiszen odaadtad magad neki, mégis, mit akarsz ezek után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!