Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugnak neveznétek valakit aki nem talál munkát? Veszekedés van miatta
40 Nem fogja feladni a jó állását gyári munkáért. Vicces is lenne.
Meg anyagilag sem érné meg. Plusz akkor ha váltóznánk még kéthetente pár nap sem lenne a családnak.
Ez az eddigi legrosszabb ötlet volt.
Bízom benne ha lesz iskola már rendesen, több időm lesz és akkor könnyebben találhatok munkát.
Anyagilag se érne meg...ha ilyen jól álltok, akkor meg gyerek felügyeletet is tudjátok állni.
Azért azt h nincs időd munkát nézni ne a gyerekre fogd, vicc...
Hétvége a gyárba is van, pláne 12 órák után, ja és minden héten!
Már én is kifogásnak látom...
Akkor maradj cseléd, tűrd el h a párod így beszél veled.
Ennyi!
N29
43 Ne forgasd ki a szavaimat, nem mondtam, hogy jól állunk. De ha tételezzük fel : ő otthagyja a munkáját és megyünk gyárba akkor a két gyári fizu nem túl sok....a mostani keresetétől minimálisan lenne többünk.Cserébe Egy közös napunk sem lenne ....20 ezerért tönkrevágni a gyerek életét igen jó ötlet ( irónia)
Utánanéztem én, a gyári órabér kb azonos a babyszitter àrával akkor inkább fizessek hogy más legyen vele ? Plusz a tanulást majd én oldjam meg szintén, mert felügyelő nem tanítónő.
Azért kellene a pároddal beszélni! Írtam h ő is mehet és te is! Váltva meg lehet oldani!
12 órák után ne mond h olyan szar a fizetés, ja normát hozni kell! Óra bér mellé jár még más is (túlóra pótlék, jutalom, kategória pénz, stb...).
Végülis igaz, jóbb a két hetente két nap mint a heti 2 meg az h te vagy a szar lusta ember.
45 12 órás fizikai munka és ott nem veszik figyelembe a végzettséget sem, főiskolával annyit kapnék mint aki 8 osztályt végzett. Ez nem lenézés, hanem tény, elmondták mennyi a bér. Férjem is jó szakember, szakmájában jó, itt meg lehetne max operátor.
De mindenki szerintem a saját életkörülményeinek megfelelően keres munkát , ha nekünk ez nem felel meg időben és anyagiakban sem akkor nem.
Írtad, hogy a sereg/rendőrség nem a te stílusod. És miért kéne hivatásosnak menned?
10-ből 5 katona/rendőr civil alkalmazott, takarítótól a főorvosig. Vagy csak papíron "egyenruhás", mint pl. a Honvédkórház nővérei.
Na ha olyan nagy dolog az a végzettség, akkor lenne munka, de nincs!
Akkor nem értem a picsogást...
47 Az egész nagyon távol áll tőlem de köszi azért.
48 Nem állítottam, hogy nagy dolog csak elmondtam, tényként, hogy van. Letagadni nem fogom. Van akinek kétszer annyi végzettsége van mint nekem ( nekem egy diploma és egy okj ) mégsem talál munkát. Sajnos ez ilyen.
Értem, hogy nehéz állást találnod, de szakadj el a home office-tól.
Ez egy átmeneti helyzet. 13 hónapja tart a járvány, azóta felfordult sok ember élete, de az iskolák valószínűleg még idén áprilisban (de leges-legrosszabb esetben szeptemberben) újra kinyitnak, és remélhetőleg nem lesz már ötödik, nyolcadik, huszadik hulláma a járványnak.
Szerintem keress bármilyen állást, amit egy iskolába jár gyerek mellett elvállalhatsz. Mire azt megtalálod, mire a pályázatot beadod, mire behívnak elbeszélgetésre (jó esetben), réges rég jelenléti oktatás lesz (vagy nyári szünet), egyszóval nem kell azon gondolkodnod, hogy hová teszed a gyereket, ha munkába jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!