Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugnak neveznétek valakit aki nem talál munkát? Veszekedés van miatta
Nem élnek a nagyszülők, párom nem tud ebben segíteni, mert messze dolgozik.
Gyarba 6 óra?? Nálunk 12 óra ejjel nappalt mondtak, de azt nem tudom megoldani.
Januárban még volt, de már akkorsem kaptam egy választ sem sajnos, csak ugye Akkor még járt az álláskeresői.
Pár hét múlva nyitnak az óvodák és az iskolák. Nem kéne ragaszkodnod a home office-hoz. Mire eljutsz odáig, hogy aláírd a szerződést és munkába állj, már nem kell otthon lenned a gyerekkel.
A fizetős felügyeletnek meg pont azért lenne (lett volna) értelme, mert ha hetekig vigyáz a gyerekre, de utána nem kell, akkor nem tudsz hipp-hopp leakasztani egy állást - mint ahogy magad is tapasztalod most.
14 Igen az övé. Nem is értem honnan jött, hogy nem az övé. Egy közös gyerek van.
15 Hónapokra még pénzért sem tudok babyszittert leakasztani, meg olyan magas az órabérük, hogy némely esetben jobban megéri ha én maradok vele.
Az a baj, megmondtam oké cseréljünk én megyek el hetelni te tanulsz takaritasz mosol főzöl ..érdekes arra nem volt vevő. Kettészakadni meg nem vagyok képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!