Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugnak neveznétek valakit aki nem talál munkát? Veszekedés van miatta
Állj!
Itt valami nem kerek nekem.
1.: Fősulid is van, mégis gyári melót kerestél? Büfé papíros fősuli?
2.: Sereg, rendőrség, posta, futárcég, azonnal felvesz. Kajafutár csaj hordja a gyerekét is. Nem vicc! Ott ül a kocsiban vele egész nap.
21
1.Nem büfészak, bár ki mit tart annak. Igen, beadtam gyári munkára is, hátha bejön alapon, de a részmunkaidő csak papíron létezett ott sajnos, a 12 órás műszakokat meg szinte egyedül, kisgyerekkel nem tudtam volna megoldani.
2.Sereg nagyon távol áll tőlem így azt nem szeretném. Postára beadtam, válasz nem érkezett.
Nem tudnék kajafutár lenni mert nincs jogosítványom.Max biciklis futár de ott meg hova tennék egy 7évest ?!!! Érdekes amit írsz akivel egész nap ott van, ott a gyerek nem vesz részt az online órákon ? Mert ezt egy autóban aztán nem lehet megoldani.
23 Ebben melyik a kifogás? Kvázi egyedül vagyok vele, nem számíthatok másokra ez nem hazugság vagy kifogás hanem tények. Max fizetős segítség lenne de az nem fér bele.
Nem lehet ez a baja, mert én mondtam neki rendben cseréljünk, elmegyek én hetekre dolgozni, ő legyen a gyerekkel és intézze csinálja az itthoni dolgokat.
Érdekes, ezt valamiért nem akarta....
Az is mióta kifogás, ha életszerűtlen amit irt, hogy a kajafutar viszi a gyereket egésznap?!! Akkor hogy tanul vesz részt az órákon ma is 12:30 ig óra volt ....plusz a házi feladatok délutánra
Kvázi egyedül vagyok vele, nem számíthatok másokra
És apa? Vagy csak megcsinálta de amúgy minden a te dolgod,nálatok alap problémák vannak amik gyerek előtt is megvoltak.. egyedülálló anyuka vagy kvázi.. Állj a sarkadra hogy vegye ki a részét,ha félsz is tőle az rég rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!