Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önző lennék? Fiúk, ti megtenné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző lennék? Fiúk, ti megtennétek ennyit egy lányért?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kavarok egy sráccal. Vasárnapra már megbeszéltük, hogy elmegyünk az egyik vásorba egy rendezvényre, gondoltam utána sétálunk, megeszünk vmit...stb, szóval hogy egy romantikus estét együtt tölthetünk. A tóparton szerettem volna elmondani neki, mit érzek és hogy a barátnője leszek. Meg unom már, hogy mindig csak egymás szobájában vagyunk, sehova nem megyünk. Azonban közben jött a barátomnak egy focimeccs (nem is játszik komolyan, csak megyei III-as), és lemondta az egész vasárnapot, mert ő focizik. Én erre kiakadtam, hogy nem megyünk el együtt. Jogos volt, vagy felfújom a dolgot? Nagyon megbántott, hogy inkább játszik, minthogy nekem örömet szerezzen.
2010. aug. 20. 00:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Majd egyetemen találsz olyan pasit,aki ott van melletted mindig,és közös bulikat is csaphattok a közös egyetemi barátaitokkal,de gondolom azért kettes partira is ráveheted :D Ha magától nem mondja,h pótóljátok be a vasárnapot,le van ejtve!
2010. aug. 20. 04:25
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
Te mit csinálod itt a fesztivált, amikor tudod, hogy ez úgysem fog működni? Úgy akarsz elkezdeni egy kapcsolatot, hogy tudod, utána csak ritkán fogtok találkozni? Ráadásul egyetemre mész, ahol naponta találhatsz magadnak valakit? He?
2010. aug. 20. 06:12
 23/27 anonim ***** válasza:
31%

Ezért nem kell focistával kezdeni. Ők hülyék mind és nem foglalkoznak a lánnyal csak a foci számít.

Szerintem szemét dolog volt tőle amit csinált. Tudom milyen rossz mikor rákészült valamire és akkor hirtelen lemondja.

2010. aug. 20. 08:37
 24/27 anonim ***** válasza:
39%
Csajok!! Tanuljátok meg, hogy a legtöbb focista bunkó, és nagyképű!!
2010. aug. 20. 11:50
 25/27 anonim ***** válasza:

"Csajok!! Tanuljátok meg, hogy a legtöbb focista bunkó, és nagyképű!!"

Szerintem ez egy megye 3as játékosra nem igaz. Inkább tanulják meg, hogy van aki csapatban gondolkozik, és nem akarja cserbenhagyni őket.

2010. aug. 20. 13:01
 26/27 anonim ***** válasza:
34%

héééékás utolsó válaszolók...focista párom van...ráadásul jól jáccik...és ettől függetlenül hogy focit néz focizik foglalkozik velem...végignéztem vele a vb-t és soha nem kérném hogy miattam ne menjen akár meccset nézni (mert most sérülés miatt nem játszhat) vagy meccsezni vagy edzésre...nem!!! sőt! örülök, hogy van olyan amit szeret csinálni és amiben jó. ez nem jelenti azt hogy bunkó meg önző és nem foglalkozik a másikkal...inkább a csaj az önző hogy nem hagyja hogy focizzon...és én szivesen járok vele meccsekre ha nem jáccik és alig várom hogy ő is jáccon hogy nézhessem...ilyenkor büszkeség tölt el hogy ő ott van és nem hiszti h jajjj a pasim inkább jáccik...CSAPAT-ról van szó...egy közösségről...ahova tartozik...és inkább biztasd ahelyett hogy hisztizel...hidd el ő is szebben állna akkor a dolgokhoz...ejjj ezt sosem értettem...komolyan...mondom inkább a csajok az önzőek...már belepusztulnak ha nem minden körülöttük forog...

22L

2010. aug. 20. 15:58
 27/27 anonim ***** válasza:
mi lett?
2021. dec. 29. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!