Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző lennék? Fiúk, ti megtennétek ennyit egy lányért?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kavarok egy sráccal. Vasárnapra már megbeszéltük, hogy elmegyünk az egyik vásorba egy rendezvényre, gondoltam utána sétálunk, megeszünk vmit...stb, szóval hogy egy romantikus estét együtt tölthetünk. A tóparton szerettem volna elmondani neki, mit érzek és hogy a barátnője leszek. Meg unom már, hogy mindig csak egymás szobájában vagyunk, sehova nem megyünk. Azonban közben jött a barátomnak egy focimeccs (nem is játszik komolyan, csak megyei III-as), és lemondta az egész vasárnapot, mert ő focizik. Én erre kiakadtam, hogy nem megyünk el együtt. Jogos volt, vagy felfújom a dolgot? Nagyon megbántott, hogy inkább játszik, minthogy nekem örömet szerezzen.2010. aug. 20. 00:21
11/27 anonim válasza:
Jogos volt, lehetne veled többet nem pedig a foci.....
12/27 anonim válasza:
Miért nem találkozhattak máskor? Nem csak 1 nap van a héten. Felfújod a dolgot, majd találkoztok máskor. Egyébként én is focizok és 1 meccs nekem is fontosabb lenne, mint 1 randi.
13/27 anonim válasza:
Menj ki a meccsre. Marha egyszerű. Ha focizik ezzel jár.
14/27 anonim válasza:
figyi szerintem legyél vele kcisit megértőbb. énis sportolok és egyetértek az előző válaszolóval, nekem is fontosabb lenne 1 meccs (a csapatom...) mint 1 fiú akivel még azsem biztos hogy lesz köztünk valami... (legalábbis én ezt vettem ki)
15/27 anonim válasza:
Az első mondatodban benn van a válasz: kavartok. Ez tök levágós, hogy semmit sem akar, csak jól jössz neki, mikor olyanja van. Nem kell felfújni a dolgot, szimplán vedd elő a büszkeséged és rakd ki. Ez ennyi. Lehet olyan szexpartnert találni, aki szobán kívűl is elvisz valahova
16/27 anonim válasza:
Ha bejönne a lány simán meg tenném semmi akadálya :D
17/27 anonim válasza:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:28
Neki van igaza,mert ha cserben hagyja a csapatot az nagyon rossz.Most kezdődött a bajnokság és lehet fontos meccs is és mindenki számít rá,ha pedig nem lesz ott lehet nem úgy fognak rá nézni a társai és az edző se,mert nem lehet rá mindig számítani.
18/27 A kérdező kommentje:
Most is egész héten ezen az egy napon ért rá, mert dolgozott végig. Most is inkább a foci. Olyan munkája van, ahol hétvégén és esténként kell főként dolgozni. Szóval suliidőben is felejtős a normális együttlét meg az esti program.
2010. aug. 20. 01:12
19/27 A kérdező kommentje:
Egyébként ő már össze akart velem jönni többször is, csak nekem még korai volt. Nagyon keveset vagyunk együtt, hetente, másfél hetente talán egyszer. Általában akkor sem lehet vele semmit kezdeni, mert "fáradt".
2010. aug. 20. 01:21
20/27 anonim válasza:
Felfújtad. A foci egy csapatsport és azt nem lehet megcsinálni az egész csapattal, hogy az egyik focista kihagyja a meccset, mert azzal betesz az egész csapatnak.
Ezt csak az érti, aki játszott már csapatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!