Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túlérzékeny?

Ki is b*sznám, ha velem így beszélne valaki.
Ez nagyon alja. Azt mondanám, hogy ilyen mocskos egy szemétláda férfit még nem láttam, mondjuk az ilyen nem is férfi, inkább csak egy féreg.
Más dolgokban hogy álltok?
Szerintem menekülj, amíg lehet, ez még csak egy kis előjel volt, ha jelenleg még rendben van a többi dolog köztetek.
Én teljesen nyugodtan mondtam neki h remélem nem korona vírus. Erre így reagált amit írtam.
Iszonyúan fáj a lelkem.

Igazából úgy hogy nem ismerjük a párod nehéz bármit is mondani.
Persze így ez elég durva.
Ugyanakkor azt is el tudom képzelni, ha amúgy nem ilyen hogy ez csak arról szól hogy már elege van a covidból.
Nekem is anyám 52 éves, kutya baja, intelligens értelmiségi nő és mégis RETTEG és naponta elmondja hogy jaj mennyien betegek, jaj így a covid jaj úgy a covid és már nekem is elegem van.
Nem azért mert nincs covid (persze azt is tudjuk hogy mo-n hamisítják a statisztikát) hanem mert már a t*köm tele van vele. Attól hogy valaki folyton ezen sopánkodik nem lesz jobb és a csapból is ez folyik egy éve.
Szóval elhiszem hogy neked szarul esik ahogy a parod veled beszél, de lehet jobban megviseli a dolog mint gondolnad, mindenkinek rohadtul elege van és ezek a megszólalások még ha nem bántás is, néha nagyon oda tud csapni.

Tuti kivágnám, ha így beszélne velem. Te meg ne a lelkedet fájlald, hanem csomagolj.
Tény, hogy sokan túlpörgik a témát, de akkor sem üvöltjük le annak a fejét, akit szeretünk.

Johogynem már egybőla temetésrt szervezed :D
Valahol ertheto a kirohanása :D

#6 nem is arról szól ez hogy te speciel mennyit rágódsz rajta. Hanem hogy MINDENHOL ez van. Attól még elege lehet, mert te nem emlegeted ezt gyakran. Mindenhonnan ez jön.
Azért ez sem mindegy hogy gyakran ilyen, többször előfordult ez vagy most először?
Ha amúgy még sose csinált ilyet akkor én nyugodt körülmények között elbeszélgetnék vele.
Ha már többször volt ilyen az már inkább aggodalomra ad okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!