Titeket ez zavarna vagy én vagyok túlérzékeny?
Engem is zavarna, mert ez bunkóság.
Nem hívnék ilyen embereket vendégségbe.
Egyrészt nem sz_ar kajákat, italokat adtok nekik, tehát ha ezeket fikázzák, akkor nagyon rosszindulatúak lehetnek, hiszen csak direkt belétek akarnak kötni.
De az is bunkóság lenne, ha valóban nem olyan szuper minőségű cuccokat kapnának és azt szólnák le, mert annak meg nyilván anyagi okai vannak, és ilyet nem illik vendégségben szóvá tenni.
Azt elvárni, hogy valaki az ő 12 ezer forintos borukkal várja őket mindig, gáz. 4000 alatt is simán lehet jó bort venni.
elég bunkóság, de ez az egész nem az ételekről szól, ezt ugye tudod?
ez egy emberi tulajdonság, nekem az anyám ilyen.
azt hiszik, csak az a jó, amit ők mondanak, látnak, vesznek, ismernek, hallanak.
más nem lehet jó, még akkor se, ha tényleg jobb.
azt hiszik, ők tökéletesek, felsőbbrendűek.
hát hosszútávon nem járnék össze ilyen emberekkel, ez tuti, mert nagyon idegesítő, hogy állandóan fikáznak mindent.
persze rokonnál más, kérdés, mennyire vagytok bizalmas viszonyban. szerintem hiába szóltatok nekik, fel sem fogták. küldd el nekik ezt a kérdést e-mailben, úgy lesz idjük és lehetőségük elgondolkodni a bunkóságukon.
egyébként meg én is megtehetném, hogy a drágábbat veszem, de a tescos 700 ft-os párizsi szerintem kifejezetten finom, én mindig azt veszem. borból meg jelenleg egy termelői 900 ft-osat iszok, és jobb, mint a drágábbak!
a testvéredék egyszerű sznobok, de most eszembe jutott valami. tegyél egy próbát: egy olcsó bort tölts bele abba az üvegbe, amit ők szoktak venni. kíváncsi vagyok, észreveszik-e egyáltalán. kétlem, mert ahhoz szakértőnek kellene lenni, ők pedig simán csak a márkára mennek rá, meg arra, hogy elmondhassák mindenkinek, hogy ők a legdrágábbat veszik.
azért a leírt történet még véletlenül sem spórolás, te nem tudsz szöveget értelmezni.
az egyik testvér részéről megy az értelmetlen rongyrázás, a másik pedig tudatos vásárló, aki ár-érték arányt néz. ennek semmi köze a spóroláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!