Titeket ez zavarna vagy én vagyok túlérzékeny?
Nekem a nagybátyámék ilyenek, bár tudni kell, sokkal jobb anyagi helyzetben vannak, mint a családból bárki, így általában csak ők hívják meg a többieket, mem is mennek nagyon senkihez, mert úgysem tud senki a kedvükben járni.
Ez nem túlérzékenység a részedről, hanem jogos kiakadás. De igazából sajnos nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, senki nem várhatja el tőletek, hogy mindenből a legdrágábbat vegyétek, ha ök jönnek, csak mert derogál nekik a többi, viszont aki ilyen, az nem fog megváltozni.
a mennyiséggel van gond.
mert nyilván ha valaki egyetlen egyszer egy valamiről megjegyez ilyent akkor az ember utána jár, kipróbálja stb. mert kíváncsi.
na de rendszeresen mindenért...
lehet ez megoldás. a rendszeresség kérdése. nem hivni meg rendszeresen.ű
egy eset maradjon ki.
aztán mégegy.
egyre ritkább.
évente egyszer még ez i sbelefér, annyira már nem sulyos.
Legközelebb nem lenne kaja nálam,kiraknék egy kancsó csapvizet és viszlát :D
Vagy ahogy rákezdenek elvenném előlük a tányért és mindent elpakolnék. Nagy bunkóság állandóan leszólni és fikázni azt amivel a vendéglátóm dolgozott,hogy legyen mit zabálnom ..
Mondjuk iylen sekélyes és sznob embereket a közelembe se engedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!