Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem tud spórolni, együtt élni velem. Mit tudnék még tenni?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Párom 28. Másfél éve lakunk együtt, jelenleg édesapám házában lakunk amit ki szeretnénk fizetni.

Én 22évesen rendelkeztem annyi spórolt pénzzel hogy tudtam autót is venni magunknak ,pár bútort is párom viszont 0 pénzzel költözött velem.

28 évesen nulla forintja nem volt és azóta sem tud spórolni. Gondoltam megváltozik majd, de tévedtem..

Nem keres rosszul de így sosem fogunk menni semmire és nem hajlandó velem normálisan leülni megbeszélni.

Az elején úgy volt hogy 100-100 én és ő félretesszük havonta ennyit....150rezsi és kaja a többi pedig amire akarjuk...mégis minden hónapban hozzá kell nyúlni a félretett pénzhez, pedig nem veszünk felesleges dolgokat...

Születésnapomra sem kértem semmit , mert inkább menjen másra az a pénz.(bár nem is kaptam tőle...mindegy, csak ez is rosszul esett) Párom pedig már eltervezte a következőt mire fogja költeni. Sosem fogunk tudni így félretenni ...

Közös számlánk van ,

( így próbáltuk megoldani,nem sikerült )

mert azt mondta tudja hogy nem spórolós és menjen egy része oda ami később jó lesz.

Mindig azt mondja hogy idegbeteg lesz ha nincs nála készpénz ezért állandóan leveteti velem azt is. De nem tudja mire megy el..(gondolom naponta elkajálja a városban vagy fogalmam nincs )

Én csinálok itthon mindent munka mellett. Én csinálok minden házimunkát, én járok nagybevásárolni(mert egy jogsit sem képes letenni), én etetem az állatokat és megyek velük dokihoz, én fizetem a csekkeket ilyesmik..minden nap főzni kell neki mert a másnapos kaja nem jó , de persze nem főzök minden nap, persze.akkor lázad és nem eszik... ilyenek(pedig volt hogy egy hétig nem mosogattam hátha észreveszi hogy csináljon valamit O is.semmi...neki mindegy ) ...és már elegem van.

28 éves és nem ismerek rá . Nem ilyen volt.

- Ekkor hazamegy az anyjához enni én meg hétvégén ezt hallgatom

- az anyjaek fizetik a telefon számláit ahelyett maga intezne a dolgait (de ő nem tudja hogy kell...whaaat.???????)

- haza viszi a zokniait varrni anyukának és nekem esik ha ujjakat veszek ..ilyenek. nem vált le anyukától se.

Na mindegy ez szerintem kicsit sem normális. Hiába próbálok vele beszélni..

Az anyja elkényeztette, a 45 éves bátyja otthon lakik, de én máshogy nevelkedtem..mindig magamra voltam utalva , támogattak persze a szüleim és most is hogy a házban lakhatunk de ennyire nem függtem a szülőktől sosem.

Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Gondolom most mindenki azt fogja tanácsolni hogy hagyjam ott....lassan ott fogom higyjétek el így már..

Volt valaki ilyesmi helyzetben? Hogy sikerült megoldani? Mert a tköm tele van.

Köszi...

2021. márc. 25. 06:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Mit akarsz ezen megoldani? Látod a 45 éves batyjaban a jovojet. Meg csak el se kell képzelned. Csak ö anyuka helyett talált mas felnőttet, akire racsimpaszkodhat. Partner sosem lesz a számodra. És te sem neki, mert ilyen embernek nem lehet, mert agyilag nagyjabol egy 8-9 éves gyerek felelősségvállalási szintjén van. Érte maximum felelősséget vallalhatsz, fizetheted a számláit később (hiszen ö meg nem tudja hogy azt hogy kell - WTF), és patyolgathatod a lelkét. Nem fog megváltozni, ilyen hulyesegre ne varj egy percet sem.
2021. márc. 25. 06:58
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Keress mas aprt, vele soha nem fogtok ebben hasonloan lenni. O mindig elkolti majd a penzt, te emg mindig sporolni akarsz. Egyszeruen mas embertípusok vagytok, amibe semmi gond nincs maskepp, de penzugyekben szerintem ez nagyon sokat szamit.
2021. márc. 25. 07:04
 3/14 anonim ***** válasza:
37%

Nekem sikerült megoldanom. A páromnak nem esett le, hogy mennyire zavar, hogy nem vált le a szüleiről, úgyhogy adtam egy ultimátumot, na attól leesett.

Én is írtam ki kérdést öt éve és mindenki a szakítást javasolta, de utána megváltozott, szóval nekem bejött.

2021. márc. 25. 07:13
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Jaj kicsikém... te tök cukinak és életrevalónak tűnsz. Még a spórolásos nehézségek egy dolog, azt át lehetne talán hidalni, de ahogy otthon viselkedik, az minősíthetetlen. Szerintem te is átlátsz már a rózsaszín ködön és tudod mit kell tenned. Én sem látok más lehetőséget, minthogy hazaküldöd anyu és a bátyus mellé. Hisztizni fog mint az állat, hiszen elveszti a fejős tehenét meg a kiszolgálószemélyzetet, de légy erős. Nem fog a büdös életben az ilyen megváltozni, látod a családját... fogsz találni egy hozzád sokkal inkább való fiút, aki megbecsül és lehetnek közös céljaitok. Ez a mostani semmilyen szinten nem hozzád való, nem értékeli mennyi mindent kap tőled. Ne húzd ezt sokáig, mert fel fog őrölni a dolog. Képzeld el, ha gyereketek lenne mennyire kikészülnél, mert ugyanígy lószart se segítene ez a pasi.
2021. márc. 25. 07:16
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Uhh, ahogy elolvastam itt csak rakódnak a gondok, nem pedig szűnnek. Szerintem itt olyan nagymértékű ellentétek vannak, és mivel csak fokozódnak, én kilépnék ebből a kapcsolatból, de addig is, ne pénzeld, és ne fizess ki helyette semmit, és ne főzz.

Nekem innen úgy tűnik, nagyon kényelmes az urad. "jogsit se képes letenni" te jó ég, és még te hurcibáld a valagát? Össze se jövök ilyen igénytelennel akit nem izgatja hogy a nő a férfi a háznál.

Keress normális férfit. Ilyen fiatalon nem kell lepaktálni az elsőnél. Van jobb is.

2021. márc. 25. 07:33
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

3

A szülőkről leválás még hagyján, de ez a csávó a számláit nem tudja egyedül befizetni, semmit nem csinál csak szórja a pénzt és követeli a mindennapos friss kaját. Azt hiszi még mindig az a kisgyerek, aki volt valaha. Lehet is, csak akkor ezt anyu mellett nyomja, ne egy másik felnőtt nő mellett, akinek egy társra lenne szüksége. Millióból egy van, aki értékeli a párját és képes felnőni a feladathoz, de szerintem nem érdemes erre ácsingózni és hiú ábrándokat kergetni. Az időt nem tudod kijátszani. Egy ilyen mellett lenni pedig csak idő- és energiapocsékolás.

2021. márc. 25. 07:38
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

A párod nem nőtt fel és így vele nem lehet családot, közös jövőt tervezni, abban biztos lehetsz.

Én szakítanék.

2021. márc. 25. 07:45
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

23 éves, törekvő lány vagy. Ez a here csak visszahúz.

Még egyedül is könnyebb lenne, igaz...?:)

40/N

2021. márc. 25. 08:11
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Igazából átlátod te is a helyzetet, hogy a pasid egy anyu pici fia aki annyira képes bánni a pénzzel mint egy átlag tini. Itt nincs nagy agysebészet, mások a jövőről alkotott elképzeléseitek ejteni kell. 30/F
2021. márc. 25. 08:12
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Mi a tökömre költ ennyit?
2021. márc. 25. 08:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!