Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mindig a rosszfiúkra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a rosszfiúkra vágynak a nők?

Figyelt kérdés

Adott egy srác aki rendes,jól tanul,kedves,jószívű,nem is néz ki rosszul.

Adott egy másik,aki drogozik,összevissza puskázik,ilyen most menő göndör haja van,a kedvenc sorozata a közgelyes Nagy pénzrablás, füvezik,bunkó,játszik a lányokkal.

Adott egy lány aki rendesnek tűnik,okos,stb éd mégsem a rendes srácot hanem ezt a s@@gfejt választja.

Miért lehet ez? Miért mindig a drogos rosszfiú kell a nőknek? És akkor mirt sírnak ha a rosszfiúk átvágják őket,le se sz@rják őket? Aztan legközelebb mégis a rosszfiút választják megint....

21F

2021. márc. 24. 15:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
96%
Majdhogynem mindegy, mennyire rossz, vagy nem rossz a másik srác. A kérdező és a hozzá hasonlók el vannak ájulva maguktól, mennyire tökéletesek. Sajnos sok ilyennek összejön a kapcsolat és legalább annyira tönkreteszi a lányt az érzelmi zsarolós játszmáival, mint a "rossz" fiú. Ha nem jobban.
2021. márc. 24. 20:27
 62/70 anonim ***** válasza:
85%
Közhelyes sorozat... az ilyen mellett nem tudom elengedni magam, mert nem tudom, mibe fog belekötni, hogy miben vagyok túl mainstream.
2021. márc. 24. 20:51
 63/70 anonim ***** válasza:
87%
62: arra emlékeztet, amikor egy ismerősöm elkezdte anno, hogy már nem Green Day a kedvenc zenekara, mert túl sok plázap...a hallgatja. Hogy elég volt ahhoz pár számára nem szimpatikus ember rajongása, hogy kvázi megutáljon egy zenekart, akiknek sem a zenéje, sem a hitvallása nem változott meg az alatt az idő alatt, amíg rá nem jött XYunk, hogy már plázacicák is hallgatják :D.
2021. márc. 24. 20:58
 64/70 anonim ***** válasza:
2%

#56: Azért az vicces, hogy újra nem érkezett ellenérv.

Nem ismételgetem a mondókám. Leírtam és kiegészítettem, amikor beszólást kaptam. Ebben mi az ismételgetés?

0 önkritika? Mire kéne most önkritikát írnom? Nem rólam van szó.

Aki nem bólogat, az hazudik és hasonlók? Nem. Az a helyzet, hogy erre a való életben is bólogat a többség. Csak itt látom ezt a beteg közeget, amiben ti, "nők" felnyaljátok egymást. Nem bólogatást vártam, hanem ellenérvet. Az hazudik, aki csak beszól, de képtelen ellenérvet írni. Mint, pl. te.

Szélsőséges teóriák? Mi szélsőséges abban, hogy sok nőnek bejönnek a balhés pasik? Légyszi, fusd már át az oldalt, hogy hány nő panaszkodik, hogy a pasija veri. Ha ez annyira szélsőséges, miért nem havonta 1 ilyen kérdés jön? Látod, én írok érvet és példát, te meg csak idevágsz pár hangzatos szót.

Toporzékolok hisztis ovisként? Hááát, ez már nem tudom hányadik hozzászólás, amiben leírjátok, hogy az érvelés=negatív dolgok. Nem tudom, hogy nálatok ez hogy megy, de tényleg betegnek tűnik ez a szint.

Nekem kéne a legsikeresebbnek lennem? Bocs, Bill Gates leelőzött. :/ Van egy boldog párkapcsolatom, vannak barátaim, gyűjtögetem a pénzt majd egy lakásra, levelezőn csinálom az egyetemet és dolgozom. Persze, jó lenne több pénz, de amúgy elégedett vagyok az életemmel. Bocs, hogy nem kokózok egy jachton és ezért gyk-n nem számítok sikeresnek. :/

2021. márc. 24. 22:09
 65/70 anonim ***** válasza:
30%

Én nem azt mondom hogy a kérdező tökéletes és hogy biztos olyan jó fiú mint amilyennek gondolja magát.

De egy drogos luzernel csak jobb lehet.

És nem, nincs olyan személyiség akinél a drogos jobb (maximum az eroszakoskodo, de ez gyakran illik a drogosra is).

2021. márc. 25. 04:41
 66/70 anonim ***** válasza:
10%
#65: Ez a gyk. Ha az itteni nők a kérdezőbe rúghatnak bele, akkor rosszabb lesz mindennél. Még egy drogos alaknál is. Ha épp egy drogos írná ki a kérdést, akkor meg a drogos lenne a rosszabb. Itt egyszerűen a nők egy igen nagy része a napi stresszt vezeti le az itteni férfiakon. Mert annyira "sikeresek" a magánéletükben. Nem véletlen, hogy érvelni képtelenek.
2021. márc. 25. 04:43
 67/70 anonim ***** válasza:
63%
#66 én is nő vagyok. És én is utálom az ilyen magukat jofiunak beállíto embereket akik valójában meg se közelítik a jofiut. De ne mondjak már nekem azt hogy az ilyen embereknél jobbak a drogosok.
2021. márc. 25. 04:55
 68/70 anonim ***** válasza:
94%

Én írtam, hogy férfiként különbözik a véleményem, erre az az érv érkezett, hogy hazudok. 😂

Szegény nem tudja feldolgozni, hogy nem csak a csúnya gonosz nők, a tökéletes ártatlan kedvesrendes fiúk és a gazdag kigyúrt alfák léteznek. Ilyen dolog ez a szekta. Ha nem osztod a beszűkült világnézetüket, akkor hazudsz.

2021. márc. 25. 08:59
 69/70 anonim ***** válasza:
97%

egyebkent nem hinnem, hogy a srac ugy drogos, hogy napi szinten be van allva es minden penzet anyagra kolti, es ha nem kap, elvonasi tunetei lesznek.

valoszinu, inkabb arrol van szo, hogy neha elsziv egy-egy fuves cigit, csak a kerdezohoz hasonlo elettelen luzerek mar ezt is ‘dRoGoS’-nak titulaljak. ez olyan, mint amikor az ilyen nyomorultak lealkeszozzak azt, aki bulikban iszik es nem all meg 1 pohar bornal vagy sornel. szanalmas alszentek.

2021. márc. 25. 09:39
 70/70 anonim ***** válasza:
97%

#64: egyebkent pont hogy sokszor a ‘jofiuk’ azok, akik a 4 fal kozott kifordulnak onmagukbol, elpattan az agyuk es kekre-zoldre verik a nojuket, aztan masok elott meg a taplat nyaljak kb.

van egy baratnom, a pasija tipikus jofiu, jomodu budai ertelmisegi csaladbol szarmazik, mindig jolfesult, ingben jar, doktorandusz hallgatu, illedelmes, muvel, udvarias, tajekozott.. LATSZATRA. otthon evek ota veri a baratnomet es lelekileg terrorizalja, ugy beszel vele, ahogy egy legutolso kocsmatoltelek sem nyilvanul meg (az mas kerdes, h a csaj ezt miert turi el).

volt az ismerosi koromben egy par, tipikus mintahazassag, rendezett otthon, kedves, jofej ferj, mindent megcsinalt a haz korul, korulrajongta a not. aztan egyszercsak elvaltak, kiderult, hogy a faszi egy agressziv idiota volt valojaban es verte a nojet, mindenki le volt dobbenve, mert ha o ‘nem olyannak tunt’..

na, mit szolsz?

amikor itt olvasod ezket a kerdeseket, akkor nem feletetlenul lecsuszott, izompolos, tetovalt, napszemuveges kemenycsavokat kell elkepzelni, nyugodtam kepzeld oda a szemuveges, vasaltinges jofiut is, mert az ugyanugy lehet egy agressziv allat. alamuszi nyuszi nagyot ugrik - ugye ismered ezt a mondast?

2021. márc. 25. 09:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!