Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnöm elmondta a szextitkai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm elmondta a szextitkainkat a barátnöinek és az egyik részegen ajánlatot tett?

Figyelt kérdés

Utólag visszagondolva már egyértelmüek a jelek. Egy csajos este óta a barátnöi mind kicsit furcsán, nagyokat mosolyogva kezeltek engem. Az egyik kimondottan furcsa volt hetekig, pedig elötte rosszban voltunk, utáltuk egymást. Nem értettem, hogy mi van?! Majd volt nálunk utána egy hétvégén egy barátnöi ivós-ottalvós este. Közben én a garázzsal egybenyíló külön irodámban voltam, dolgoztam, filmeztem, ott is aludtam (szoktam máskor is). Hagy bulizzanak a csajok ha csak negatív tesztekkel tudtak csak összejönni, ennyit megtehetek.

Amikor már elhalkult minden, azt hittem alszanak minden (látszólag ki is dölt mindegyik) akkor az a bizonyos utált barátnö meglepett kifelé, ott cigizett csutka részegen. Egyszercsak megfordult és rácsapott a fenekére. Majd hozzátette “tetszik amit látsz?”. Nem mondtam semmit, majd pajzánul, vigyorogva elkezdte mondani, hogy ha tetszik, akkor eljátszhatnék vele, mert neki még úgysem nyalta ki senki a seggét, kipróbálná milyen és hallott róla, hogy nekem ez a specialitásom. És a régi rossz viszonyunk miatt így ezzel eláshatnánk a csatabárdot, kiengesztelhetném. Hát köpni-nyelni nem tudtam! Röhögött, majd hozzátette hogy nem viccelt. Otthagytam a francba.

Most szerintetek a barátnöm beszámolt róla, hogy a szexuális életünkben elkezdtem kinyalni a fenekét? Létezik hogy ilyen részletet elmond a szintén diplomás, értelmes barátnöknek? Nagyon proli dolog ez nekem, én semmit sem mondtam eddig a haveroknak! Volt már pár barátnöm, de egyik sem mondott ilyen részleteket, még a tényleg proli helyröl jövö, 8 általánosos csaj sem.

Azóta se tudom mit csináljak?! Kellemetlen lenne nekem rákérdezni, hogy “Drágám, te elmondtad a csajoknak, hogy kinyaltam a seggedet?” Vagy “Szivem, képzeld a Bia barátnöd felajánlott egy popsinyalást nekem”. Nagyon kellemetlen. A barátnövel találkoztam azóta, nagyon kedves továbbra is, de úgy látom nem emlékszik az ajánlatra. Szerencsére! Régóta gondolkodom mit tegyek. Szerencsére a mostani helyzet miatt nem találkozunk már senkivel, így el tudtam kerülni öket de zavar a dolog azóta is.

- Hogyan kérdezzek rá?

- Van ennek még így jövöje?

- Ha együtt maradunk, hogyan nézzek ezután a barátnöi szemébe, hogy tudják és ezt tudom is?

- Mit akart a barátnöje ezzel és miért lett hozzám olyan kedves?

Szégyellem, hogy kiírtam ezt a kérdést, remélem kapok rá értelmes választ.

2021. márc. 24. 15:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

És aztán felébredtél? :)

Egyébként teljesen normális, ha valaki beszélget a szexről a közeli barátaival. Az, ha valaki bepróbálkozik a barátnője/barátja párjánál, az nem okés, de NEM azért, mert a barátnő “pletykás”...

2021. márc. 24. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

Lehet, hogy én vagyok a prűd, de azért sztem a szex intim dolog, a két emberre tartozik. Legalábbis a részletekbe menő kitárgyalása, mert azt még megértem, ha azt elmondom egy barátnőmnek, hogy "épp belelendültünk az akcióba, amikor csengetett a postás, és abba kellett hagyni", az még nem annyira probléma... de az, hogy most akkor milyen pózban, pontosan mit... az nem tartozik másra.

Én azzal kezdeném a beszélgetést, hogy "édesem, az XY barátnőd felajánlott nekem egy popsinyalást... nem örülök, hogy ilyen intim dolgokat kitrécseltél a csajokkal, legközelebb ne, mert ez engem zavar".

2021. márc. 24. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!