Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnöm elmondta a szextitkai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm elmondta a szextitkainkat a barátnöinek és az egyik részegen ajánlatot tett?

Figyelt kérdés

Utólag visszagondolva már egyértelmüek a jelek. Egy csajos este óta a barátnöi mind kicsit furcsán, nagyokat mosolyogva kezeltek engem. Az egyik kimondottan furcsa volt hetekig, pedig elötte rosszban voltunk, utáltuk egymást. Nem értettem, hogy mi van?! Majd volt nálunk utána egy hétvégén egy barátnöi ivós-ottalvós este. Közben én a garázzsal egybenyíló külön irodámban voltam, dolgoztam, filmeztem, ott is aludtam (szoktam máskor is). Hagy bulizzanak a csajok ha csak negatív tesztekkel tudtak csak összejönni, ennyit megtehetek.

Amikor már elhalkult minden, azt hittem alszanak minden (látszólag ki is dölt mindegyik) akkor az a bizonyos utált barátnö meglepett kifelé, ott cigizett csutka részegen. Egyszercsak megfordult és rácsapott a fenekére. Majd hozzátette “tetszik amit látsz?”. Nem mondtam semmit, majd pajzánul, vigyorogva elkezdte mondani, hogy ha tetszik, akkor eljátszhatnék vele, mert neki még úgysem nyalta ki senki a seggét, kipróbálná milyen és hallott róla, hogy nekem ez a specialitásom. És a régi rossz viszonyunk miatt így ezzel eláshatnánk a csatabárdot, kiengesztelhetném. Hát köpni-nyelni nem tudtam! Röhögött, majd hozzátette hogy nem viccelt. Otthagytam a francba.

Most szerintetek a barátnöm beszámolt róla, hogy a szexuális életünkben elkezdtem kinyalni a fenekét? Létezik hogy ilyen részletet elmond a szintén diplomás, értelmes barátnöknek? Nagyon proli dolog ez nekem, én semmit sem mondtam eddig a haveroknak! Volt már pár barátnöm, de egyik sem mondott ilyen részleteket, még a tényleg proli helyröl jövö, 8 általánosos csaj sem.

Azóta se tudom mit csináljak?! Kellemetlen lenne nekem rákérdezni, hogy “Drágám, te elmondtad a csajoknak, hogy kinyaltam a seggedet?” Vagy “Szivem, képzeld a Bia barátnöd felajánlott egy popsinyalást nekem”. Nagyon kellemetlen. A barátnövel találkoztam azóta, nagyon kedves továbbra is, de úgy látom nem emlékszik az ajánlatra. Szerencsére! Régóta gondolkodom mit tegyek. Szerencsére a mostani helyzet miatt nem találkozunk már senkivel, így el tudtam kerülni öket de zavar a dolog azóta is.

- Hogyan kérdezzek rá?

- Van ennek még így jövöje?

- Ha együtt maradunk, hogyan nézzek ezután a barátnöi szemébe, hogy tudják és ezt tudom is?

- Mit akart a barátnöje ezzel és miért lett hozzám olyan kedves?

Szégyellem, hogy kiírtam ezt a kérdést, remélem kapok rá értelmes választ.

2021. márc. 24. 15:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Én is beszélek a legjobb barátnőmmel arról, ha mondjuk valami újat próbálunk ki. Tök jó tudni, hogy proli vagyok. Engem az jobban zavarna, hogy a barátnője felajánlotta magát neked. Na, az már szemét dolog, hogy a barátnőd pasijának kínálod magad. Igaz, részeg volt, de akkor is.
2021. márc. 24. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Itt akarod tesztelni a kamu erotikus történetedet? Tele van az internet ilyen írásokkal..
2021. márc. 24. 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is furcsa és én nem tudom elképzelni hogy csináljam, de egyébként igen, a legtöbb barátnőm simán kibeszéli hogy ki mit csinál a párjával az ágyban (végzettségtől függetlenül).

Szóval nem ritkaság.

2021. márc. 24. 15:57
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Azért szakítani nem szakítanék emiatt, de elbeszélgetnék a barátnőddel a helyedben. Nem kell feltétlenül részletekbe menni, elég annyi, hogy vissza jutott a füledbe, hogy ezekről beszélt másoknak. Kérdd meg, hogy kezelje az intim dolgaitokat privátként, mert téged kellemetlenül érint, hogy mások ennyire részletesen tudják a nemi életeteket.

Én tini koromban voltam ennyire pofátlanul pletykás, aztán kinőttem. Nem feltétlenül gondolom rossz embernek, aki ennyire kitárgyalja az életét, inkább picit éretlennek, de az nem bűn. Valószínűleg egy normális hangvételű beszélgetés jót tenne a határok tisztázásában.

2021. márc. 24. 16:03
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

Aztán reggel jött az ébredés, mert ez egy nagyon gagyin összerakott mese.

1, Szinte minden ember beszél a barátai egy részével a szexről. Az, hogy neked ez új infó, csak azt mutatja meg, hogy valószínűleg még barátnőd sem volt soha.

2, A seggnyalásban nincs semmi specialitás, maximum a fantáziádban. A férfiak közel fele lazán bevállalja és nem izgat annyira sok nőt. Akit meg igen, az simán talál rá pasit.

2021. márc. 24. 16:05
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Jó volt, Balázska, már majdnem bevettem!
2021. márc. 24. 16:11
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
eleg kamuszagu az egesz..
2021. márc. 24. 16:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Ki az a Balázska?

Sejtettem hogy ez lesz.

Aki normálisat írt annak köszi! Szerintem általánosságban elbeszélgetek vele, hogy egyikünk se beszéljem a szex életünkröl. De a barátnökkel nem szivesen szerveznék közös programot ezután.

2021. márc. 24. 16:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz velük közös programot, egyszerűen ne találj ki több ilyen sztorit.
2021. márc. 24. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyan nagy cucc egy fenék nyalásban? Mindennapi szex része.
2021. márc. 24. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!