Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak azok a dolgok, amiket a párod tett/mondott
neked, és mély sebet hagyott?
Amikor a végén azt vágta a fejemhez, hogy amúgy sem hitte soha, hogy az életben van több nagy szerelem. Az pedig nem én voltam.
2021. jan. 13. 17:21
Befogadta a külföldről hazaköltözött haverját, amíg az nem talált albérletet. Ekkor már amúgy sem volt egy stabil dolog, találkoztunk, és közölte, hogy ő még szeretné megmenteni a kapcsolatot. Ekkor én felajánlottam, hogy aludjunk együtt. Ő arra hivatkozott, hogy egyrészt fáradt, másrészt, ott van a haverjának a nője, és hadd legyenek már kettesben, nem akarja zavarni őket, úgyhogy én most menjek haza. Mondanom sem kell, hogy nem aludtunk együtt többet.
2021. jan. 13. 17:25
...egy ilyen szánalmas hülyével együtt élni...
...sose szerettelek...
...mosni, főzni, takarítani jó lettél volna...
2021. jan. 13. 17:42
Nem ilyenre gondolt, azt hitte többet fogok ablakot pucolni azért.
2021. jan. 13. 17:43
2021. jan. 13. 18:12
"Nekem nem kéne jó nő, mert azt félteni kell."
"Szégyelld magad a viselkedésedért!"-mert nem köszöntem el a családjától, mert fel voltam háborodva, hogy nem hívtak állatorvost a nagyon beteg, haldokló kutyához a hátsó udvarban láncra verve.
2021. jan. 13. 18:25
Azt nem mondanám, hogy mély sebet hagyott, de felnyitotta a szememet, hogy hányadán állunk.
Hazudott egy bizonyos dologban, és a mai napig is hazudik, ha szóba kerül. Bár amúgy nem szoktam szóbahozni.
És nem egyszer, nem kétszer hazudott nyíltan bele a szemembe, pedig tudja jól, hogy tudom, hogy hazudik.
Na azóta azért a bizalom nem 100%-os a részemről.
2021. jan. 13. 18:52
7
Jól felnyitotta a szemed ha azóta is vele vagy
2021. jan. 13. 19:03
9/17 A kérdező kommentje:
#7 pontosan miről van szó? Vagy az túl személyes?
Megemelte a melleimet, hogy ezeknek így kéne állniuk. Nem akar dagadt nővel lenni (60 kiló voltam, m-l-es ruha). Féltem a szűzesség elvesztésétől, aztán megtörtént és nagyon fájt, de utána is még pár alkalom. Itt közölte velem, hogy ő nem akar ilyen nővel együtt lenni. Pesze szakítani nem akart. Még sorolhatnám. Mindezt úgy, hogy ő futott utánam hetekig, hogy összejöjjünk. És arcán volt egy nagyon feltűnő születési rendellenesség. Szerintem direkt, célzottan alázott, hogy ne legyen semmi önbizalmam. Miután szakítottunk-persze ő csalt meg egy közös ismerőssel, évekig hívogatott és féltékenykedett az új barátomra.
2021. jan. 13. 19:19
Kapcsolódó kérdések: