Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a helyzettel? Nemtudom elfelejteni amit tett/mondott!
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátom az egyik este úgy berúgott mint soha az életében(mostanság sok a problémája amit nemtud megoldani :( ) és mivel szerelmes belém és az egyik jó barátja is, elkezdett féltékenykedni lemondott mindenféle utcalánynak stb. a szüleimre is mondott valamit és a tarkómnál elkezdte szorítani a nyakamat. Azthittem hogy agyonütöm de utánna hogy befejezte elment aludni a szobájába. Ti mit tennétek hogyan állnátok hozzá ezek után ? (azt állítja semmire sem emlékezik)2009. aug. 2. 18:49
1/6 A kérdező kommentje:
Soha nemvolt ilyen nemtudna nőre semmi rosszat mondani vagy nőt bántani. Teljesen kifordult önmagából :(
2009. aug. 2. 18:59
2/6 anonim válasza:
szorongatott...? úristen, sztem mielőbb felejtsd el ezt a palit, hha részegen ilyen agresszív akk nemérdemes foglalkozni vele, és én tuti elkerülném.. lehet téleg nememlégszik h mi történt, de azis lehet h emlékszik csak letagadja .. :S
3/6 A kérdező kommentje:
Nem ugrott nekem és nem agresszívan állt hozzám csak nemakartam végig halgatni és megfogta a nyakamat hátul és kicsit megszorította ahogy megállított h ne menjek el és halgassam végig. De télleg nem emlékszik mert mondtam neki hogy csókolózott egy csajjal és bevette hogy télleg. Soha nembántott csak most ez a fellépése és az hogy lemondott ... Azonkívül nem is szokott inni főleg nem berúgni most rúgott be elősször.
2009. aug. 2. 19:19
4/6 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy nemtudom hogy meg e bocsássam e neki és el e felejtsem ha tudom :S
2009. aug. 2. 19:26
5/6 anonim válasza:
Megbocsáthatod neki, de én többet nem mennék vele bulizni, és tartanám a távolságot. A minimum, amit elvárnék, hogy többet ne rúgjon be. A problémák a berúgás nem oldja meg. Sőt, mint az eseted is mutatja, inkább növeli őket, mert téged is megbántott.
6/6 anonim válasza:
figyelj, az én volt barátom pár hete berúgott és engem is elmondott minden félek***nak,s ezek után haza akartam menni,de nő nem engedett el,szorongatott engem is majd levágott a földre többször is,megbocsájtottam neki,mert a piára fogta az egészet és én hülye elhittem!tegnap megint megtörtént!EGYSZERŰEN NEM LEHET A PIÁRA FOGNI!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!