Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudom sehogy sem elfelejteni? :$
Sziasztok.. A következő a történetem ..
a volt barátom : D betűvel fogom írni ..
és akivel jelenleg úgymondd együtt vagyunk : F-el ..
Szóval.. Jelenleg kapcsolatba vagyok...De,télleg nagyon friss az egész ..egy buliba jöttem össze vele ..(F.-el.)
De,nem is értem hogy miért?? .. talán azt hittem hogy boldog tudok lenni,de nem..:S egyátalán nem vagyok boldog.. Mindíg a volt barátom (D.) jár az eszembe,nem tudom sehogy sem kiverni a fejemből..Ő volt az első nagy szerelmem is ..:/ Nem sokáig tartott csak 4 hónap,de az csodás 4hónap volt..:/ .. Neki lett b.nője akinek már írja hogy szereti .. Pedig engem csak 1hónapja dobott ki ..:S De,azzal az indokkal hogy ő neki nem megy,nincs ideje kapcsolatra..egyedül akar lenni..nem volt belém szerelmes,csak szerett..:S De,ha télleg így van?:$ akkor miért kell a barátainak is azt mondaniuk nekem hogy kifogunk békülni?? Csak várjak..Mert hogy ez nem komoly szakítás...A képem is ott van ugyanúgy az asztalán,a nyakláncom is hordja..A macijaimmal alszik ..:/ Nem tudom mit tegyek ..:SS télleg szeretem..:/ és vele akarok lenni.. De..? nem értem mit tegyek .. Elfelejteni sehogy se tudom,mindíg véletlenül arra jön amerre én szállok fel a buszra.. Miért?? Mit csináljak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!