Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább dolog amit a párotok tett vagy mondott veszekedéskor?
Nos van egy pár 3 év alatt:
-Az hogy szerinte én állatgyűlölő vagyok, mert nem akartam odatenni a kezem a hatalmas ugató német juhászuk orrához (amúgy imádom az állatokat és van egy macskám is)
- szerinte én csak azért sírok mert középpontba akarok kerülni (ezt az exem is mondta, de esküszöm mai napig nem értem honnan vesznek ilyen baromságot. Én azért sírok mert szomorú vagyok ha valamivel megbántanak...de biztos én vagyok a hülye ha már 2en is mondták)
- éheztetni fogom őt és a leendő gyerekeinket mert én nem akarok majd semmit megcsinálni és inkább végignézem ahogy éhen hal a gyerek (wtf? O.o)
- hazudok
- b.meg elég gyakori
Igazából szerintem ő valami undorító banyának gondol engem, pedig Isten látja lelkemet (nem vagyok vallásos de nem tudok jobbat erre) teljesen jóindulatú, segítőkész ember vagyok és nyilván nem hibátlan. De ezek a vádak nevetségesek és iszonyatosan fájnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!