Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki raktátok a párotokat már a közös, vagy a saját házából is, ha valami olyat mondott nektek, ami nem tetszett, vagy tett valamit?
kocsiból volt hogy előfordult.
annyira nyomta a szájakodást,hogy megálltam és mondtam,hogy-nah kifelé!-
aztán mire hazasétált lehiggadt.
Kocsiból én is kivágtam már, nem értette meg, h balesetveszélyes amikor vki osztja az észt, meg üvöltözik az anyósülésről s elvonja a sofőr figyelmét... megálltam, kifelé, azt akkor folytatta tovább, de vissza mentem érte (pedig ott kellett volna hagynom).
Volt amikor ugyanilyen alpári stílusban osztotta az észt itthon is(én vagyok a férfi), s mikor már minden voltam csak nem ember, mondtam hogy kifogom dobálni az utcára a ruháit. Azért álljon meg a menet, én fizetem a rezsit, a kaját, enyém a ház, én tolom a szekeret előre, ő meg max magára keres ha keres (nem érdekel hogy házasság, volt szerződés is), de akkor el innen. Nem értett a szép szóból, elkezdtem, de nem fejeztem be ;) Természetesen válás lett belőle...
A saját házába meg jo hogy megprobal visszatérni. :))) Jo vicc.
Még a közösből sem, de a saját házából plane nem lehet csak úgy kidobni a másikat. Ha valami nem tetszik neked kell menni, közös ingatlan esetén utána lehet tárgyalni az osztozkodásról (ha a válás, szakitás végleges).
A ház az enyém, és még így se dobnám ki az utcára, ha összeveszünk. Akkor igen, ha kezet emel a gyerekre vagy rám, és az se érdekelne, ha nincs hova mennie.
De azért mert olyat mond, ami nem tetszik...? Hagy legyen már vélemènye, nem a tulajdonom.
közös jármű?
hol élsz te kérdező?
ki a fene vesz közösen autót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!