Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kit emnyire tett lelkileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit emnyire tett lelkileg tönkre a szakítas, ki mennyid idő allat törődött bele, es ki tud mondani valami tanácsot, vagy szívesen meghalgatom az ő saját szakítását is?

Figyelt kérdés
most szakítottam nagyon rosszul érzem magam, hiányzik nem tudok elfelejtetni,és tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek és hogyan lépjek túl rajta , ami tudni kéne 17 éves srác vagyok tulságosan kötődő típus és 2 hónapja szakítottunk

2018. ápr. 3. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fél év volt, amíg a szenvedés része elmúlt, de azóta még mindig fáj, csak kevésbé. Mindig azt gondoltam, hogy ez az idő-dolog egy oltári nagy kamu és egy snassz duma, amivel elintézik a dolgokat. Tévedtem. Be kell látnom, hogy tényleg mindenhez idő kell. És neked is ezt kell belátnod.

Azt az időt, amit a múltra és a szenvedésre szánsz, inkább fordítsd magadra. Nagyon fiatal vagy még, bőven van időd a nagy szerelmekre és nem ez volt az utolsó. Tudom, hogy most rossz, de hidd el, idővel jobb lesz. Türelmesnek kell lenned saját magadhoz is. Fel a fejjel!

2018. ápr. 4. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak ismételni tudom az elsőt. Legyél türelmes magadhoz, és adj időt magadnak, két hónap nem sok. Töltsd hasznosan és kellemesen az időt, legyél társaságban, barátokkal, sportolj, foglalkozz a hobbiddal. Napról napra, hétről-hétre érezni fogod, hogy egyre könnyebb, mígnem végül minden szép emlékké szelídül.
2018. ápr. 4. 00:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Még kell gyászolni. Nincs egy bizonyos " előírt" idő... mindenkinél más, lehet fél- egy év is. Foglald el magad, sport, hobby barátok...és hidd el, sok olyan csaj van a világon, akit érdemes megismerni majd...és ez a tapasztalat később jól jön majd.
2018. ápr. 4. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Én egy nagyon romboló, megalázó 1,5 éves kapcsolatból léptem ki. Megcsalt, hazudott, megpróbált visszatáncolni, aztán megint lelépett. Most 5 hónap után érzem azt, hogy átlendültem a legszarabb részén.

29/N

2018. ápr. 4. 09:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi majdnem 9 évig voltunk együtt, nagy szerelem... Ott hagyott és én több mint egy év után sem vagyok jól. Iszonyatosan hiányzik, mintha meghalt volna a lelkem, elvitt belőle egy darabot és azóta nem vagyok egész. :(

Tanács: Ha nem működik valami, minél hamarabb meg kell beszélni, mert a sok közös emlék és az évek borzasztó fájdalmassá teszik az elválást.

2018. ápr. 4. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Tobb mint 2 hónapja hagyott el a volt parom 3 ev utan.

Nagyon nehez a padlora kerultem, se enni, se aludni nem tudok. Minden percben ra gondolok, nagyon hianyzik.

Uresnek erzem magam, ertektelennek, mintha egy reszemet kiszakitottak volna belolem.

Semmi nem segit, nem tudom a figyelmemet elterelni, barmit csinalok csak arra gondolok milyen jo lenne most vele.

Sokat kattog az agyam, hogy vajon hianyzom neki, o gondol ram?!

Persze mindenki azt mondja az ido segit, de az egyik kapcsolatom ami 1 evig tartott, 3 ev utan tudtam elengedi, pont mikor a mostani volt paromba szerettem bele..

Akkor a 3 eves kapcsolatomat ami minden teren komoly volt mennyi ido mulva felejtem majd el?

Hiaba az ido, nagyon lassan tellik amikor ilyen borzasztoan faj!

22N

2018. ápr. 4. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:

5 év után én szakítottam! Ez januárban volt..áprilisban már barátnőm volt :-) Rá egy évre a menyasszonyom, majd a feleségem..lassan 4 éve együtt :-)

Az ex akkor januárban számomra "meghalt" Már azon a héten haverokkal mentem csajozni....minden hétvégén...volt pár kaland :-) Volt hogy egy héten 3

2018. ápr. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!