Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit emnyire tett lelkileg tönkre a szakítas, ki mennyid idő allat törődött bele, es ki tud mondani valami tanácsot, vagy szívesen meghalgatom az ő saját szakítását is?
Nekem fél év volt, amíg a szenvedés része elmúlt, de azóta még mindig fáj, csak kevésbé. Mindig azt gondoltam, hogy ez az idő-dolog egy oltári nagy kamu és egy snassz duma, amivel elintézik a dolgokat. Tévedtem. Be kell látnom, hogy tényleg mindenhez idő kell. És neked is ezt kell belátnod.
Azt az időt, amit a múltra és a szenvedésre szánsz, inkább fordítsd magadra. Nagyon fiatal vagy még, bőven van időd a nagy szerelmekre és nem ez volt az utolsó. Tudom, hogy most rossz, de hidd el, idővel jobb lesz. Türelmesnek kell lenned saját magadhoz is. Fel a fejjel!
Én egy nagyon romboló, megalázó 1,5 éves kapcsolatból léptem ki. Megcsalt, hazudott, megpróbált visszatáncolni, aztán megint lelépett. Most 5 hónap után érzem azt, hogy átlendültem a legszarabb részén.
29/N
Mi majdnem 9 évig voltunk együtt, nagy szerelem... Ott hagyott és én több mint egy év után sem vagyok jól. Iszonyatosan hiányzik, mintha meghalt volna a lelkem, elvitt belőle egy darabot és azóta nem vagyok egész. :(
Tanács: Ha nem működik valami, minél hamarabb meg kell beszélni, mert a sok közös emlék és az évek borzasztó fájdalmassá teszik az elválást.
Tobb mint 2 hónapja hagyott el a volt parom 3 ev utan.
Nagyon nehez a padlora kerultem, se enni, se aludni nem tudok. Minden percben ra gondolok, nagyon hianyzik.
Uresnek erzem magam, ertektelennek, mintha egy reszemet kiszakitottak volna belolem.
Semmi nem segit, nem tudom a figyelmemet elterelni, barmit csinalok csak arra gondolok milyen jo lenne most vele.
Sokat kattog az agyam, hogy vajon hianyzom neki, o gondol ram?!
Persze mindenki azt mondja az ido segit, de az egyik kapcsolatom ami 1 evig tartott, 3 ev utan tudtam elengedi, pont mikor a mostani volt paromba szerettem bele..
Akkor a 3 eves kapcsolatomat ami minden teren komoly volt mennyi ido mulva felejtem majd el?
Hiaba az ido, nagyon lassan tellik amikor ilyen borzasztoan faj!
22N
5 év után én szakítottam! Ez januárban volt..áprilisban már barátnőm volt :-) Rá egy évre a menyasszonyom, majd a feleségem..lassan 4 éve együtt :-)
Az ex akkor januárban számomra "meghalt" Már azon a héten haverokkal mentem csajozni....minden hétvégén...volt pár kaland :-) Volt hogy egy héten 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!