Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek egy lelkileg...

Szerintetek egy lelkileg sérült emberrel, aki már nagyot csalódott barátban, azzal könnyebb barátkozni, vagy nehezebb? Vagy tudtok tulajdonságokat mondani róluk? Légyszi normál válaszokat

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nehezebb,mert lehet,hogy a sok csalódás miatt már nem tud megbízni az emberekben annyira ezért zárkózottabb.
2014. júl. 13. 21:06
 2/7 anonim válasza:
én egy ilyen embernek mondanám magam, könnyen leszek valaki barátja és emiatt csalódok mindig. Írhatsz privátban, ha akarsz
2014. júl. 13. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó barátok tudnak lenni,főleg ha komolyan,őszintén akarsz barátkozni velük.Ha egy idő után már megbízik benned akkor lesz igazán önmaga és mutatja meg milyen jó fej is tud lenni,de míg kételkedik addig óvatos lesz.
2014. júl. 13. 22:28
 4/7 Zsebvirág ***** válasza:
Én ilyen vagyok és a 3. jól írja. Bár a tapasztalatom az, hogy ilyen emberrel senki se akar barátkozni. :/
2014. júl. 13. 23:15
 5/7 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy egyáltalán nem könnyű.Nagyon nehéz..abban a részben jó, hogy szeretni fog ha látja hogy törődsz vele és örülni fog, hogy törődsz vele.Jobb eset ben egy idő után talán meg is fog benned bízni. :)
2014. júl. 14. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Tulajdonságok? Bizalmatlanság,cinikusság, zárkozottság,sok csalódás után önbizalom hiány........ Nehezebb velük barátságot kötni, idöigényes.....
2014. júl. 14. 14:52
 7/7 anonim válasza:
Én is rengeteget csalodtam,ez nehez kerdes magamat nezem pl-nak ugy konnyebb ha probalsz baratkozni akkor 1honap utan elfogadlak baratomnak de csak kesobb fogok benned teljesen megbizni remelem tudtam segiteni
2014. júl. 14. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!