Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem. Mit akarhat?
Van egy Szegedi nő akit 5 hónapja ismertem meg egy társkereső oldalon nagyon jól indult minden, egyeztek az elképzeléseink. Én az elejétől kezdve mondtam neki, hogy komoly kapcsolatot keresek és szeretnék családot.
Ő szinten ugyan ezeket állította, viszont én Budapesti vagyok és szerettem volna ha hozzám költözik a kislányával együtt.
Örült is neki és már szőttük közösen az álmokat, de megváltozott.
Azt mondta, hogy össze van zavarodva és hogy mégsem egyeznek az elképzeléseink. 2 hónapja szakítottunk, de beszélünk. Érzelmeket vall nekem és én is neki. Én szeretném ha együtt lehetnénk de vele kapcsolatban már semmiben sem biztos.
Nagyon tetszett neki a környék ahol élek és az elmondása alapján nagyon szeretett a kislánya is megkedvelt. Szeretnék pontot tenni a dolog végére de tanácstalan vagyok. Mért mondta tette azokat amit...? Felültetve érzem magam kicsit. Köszönöm szépen a kedves segítségeket.

Azt megértem, hovy rosszulesett, hogy nem költözött hozzád.
A reakciód viszont nagyon gyerekes és önző volt. Ez nem rólad szól, hanem arról, hogy a másik fél bizonytalan. Felajánlottad, hogy vegyen ki szabit, költözzenek oda két hétre, hogy kipróbálják milyen? Hogy várjon nyugodtan amíg a gyerek végez a sulival, vegyen ki egy két hónapos fizetés nélküli szabit, adja ki a lakást vagy ne, (addig fizeted a rezsit vagy ő fizeti), kezdjen el munkát keresni és amikor van munkája, akkor költözzenek hozzád? Vagy csak elvártad, hogy egy hónap múlva legyenek ott?
Felajánlottad a segítségedet és biztosítottad róla, hogy akár egy évet is lazán vársz, mire oda tud költözni?
Szerintem jobban jártál volna, ha amíg ők fel tudnak költözni Pestre, addig te leköltözöl Szegedre egy albérletbe.
A problémákat nem generálni kell, hanem megoldani.

Nehéz helyzetnek tűnik, de a kérdéseidre igazán csak a nő tudna válaszolni.
Lehet, hogy túlságosan birtoklónak tűntél a szemében? Sürgetted? Esetleg attól tartott, hogy ha hozzád költözik, azzal kiszolgáltatottá válik? Volt konfliktusotok bármilyen téren? A szex minősége és gyakorisága mindkettőtöknek megfelelt? Lehetséges, hogy "több vasat tartott a tűzben", más is udvarolt neki?
Azt mondta nagyon szeret. Igazából kicsit féltékeny típus is volt...Nem is volt.
Köszönöm a válaszokat. Hazudott nekem, hogy az ő kezébe legyen a döntés és döntött. Könnyebb olyan nővel aki őszinte a kezdetektől.
Én a kislányát is megszerettem de túl lépek ezen és majd talál valaki mást ha már nem talált csak megtart engem is...Szóval részemről ez ennyi volt.

#18 Lehet, hogy csak itt írásban tűnik így, de én sem sértegetni akartalak és annak vetted. Már előtte is megsértődtél valakire, most meg az utolsó hozzászólóra azt mondtad, hogy nárcisztikus, mert azt mondta rád, hogy hisztis vagy.
Lehet, hogy rossz passzban vagy csak, vagy lehet, hogy ez az általános viselkedésed. Azt gondolom, hogy így élni nagyon nehéz, esetleg egy pszichológushoz - persze csak itt a hozzászólásaid alapján - lehet, hogy érdemes lenne elmenned, vagy mert nagyon megviselt ez a kapcsolat vagy mert ha kevésbé látnál bántó szándékot az emberek cselekedetei mögé, akkor könnyebb lenne szerintem.
De igen, sértegettél de nincs harag...
Köszönöm a haszos válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!