Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akarhat tőlem? Nem értem őt.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem? Nem értem őt.

Figyelt kérdés

A legjobb barátom történetesen egy fiú, akit már jó pár éve ismerek. Amikor megismertem még nem volt senkije, de utána nem sokkal összejött valakivel és azóta is együtt vannak.

Rengeteget beszégetünk és amikor csak tudunk találkozunk is, állítása szerint nagyon szereti a barátnőjét és sosem csalná meg, még is úgy érzem, hogy vonzódik hozzám. Sokszor ölelget, hozzám bújik, meg puszilgat, mondta is, hogy nagyon szeret, de semmi olyat nem csináltunk ami a megcsalás kategóriába esne.

Nem értem mit akarhat, én nagyon szeretném őt, de ugyan ekkor azért zavar, hogy ha esetleg ő ugyan így érez, akkor miért nem hagyja ott a barátnőjét.

Ha viszont csak barátság van köztünk, akkor miért ilyen fontos nála a testiség?

Mi a véleményetek erről? Voltatok már hasonló szituációban?

Válaszokat előre is köszi.

L

2013. júl. 28. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Hasonló csak én vagyok a fiú ő meg a lány és ő csinálja, de abszolút biztos vagyok benne hogy nem érez irántam semmit és én sem írántam hisz már inkább testvérem mint barátom. Ő egyszerűen ilyen ...
2013. júl. 28. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt a kijelentést vesd az eszedbe: NINCS FIÚ-LÁNY BARÁTSÁG!!! AZ EGYIK MINDIG TÖBBET AKAR!!
2013. júl. 28. 19:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod!

A mi kapcsolatuk nem ilyen testvéri, jó barátok vagyunk, mindent megbeszélünk, de nem mondanám, hogy olyanok vagyunk mint a testvérek főleg azért, mert én vonzódom hozzá és ő ezzel tisztában is van. De úgy hiszem visszafelé is igaz ez.

2013. júl. 28. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Természetesen a legmélyebb férfi-nő barátság, a testiséggel jár együtt. Mindkettőtöknek lehet párja, akivel leélitek az életeteket, de ni

nincs abban semmi, hogy ti nagyon közeli barátok maradtok. Természetesen azt, hogy a legintimebb kapcsolatban vagytok egymással, jó lenne, ha nem tudná meg senki, mert rengeteg prűd és irigy ember félreértené és félremagyarázná.

2013. júl. 28. 19:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Másodiknak:

Igen, ezt én is tudom.

Inkább azt nem értem, hogy miért viselkedik így.

2013. júl. 28. 19:32
 6/6 A kérdező kommentje:

19:32

És szerinted akkor mi a különbség az efféle barátság és a párkapcsolat közt?

Ha két ember ilyen jól kijön miért nem jönnek össze és miért vannak akkor mással?

Másik kérdésem pedig, ha két jó barát közt van szexuális kapcsolat azért az mégsem valami szép dolog mondjuk a párjaik szemszögéből, nem?

Mármint én nem tudnám elképzelni hogy azok után hogy mindig arra tanított és a mellett állt, hogy sosem csalna meg senkit mégis velem kavarna. Nem értem.

Köszi a válaszod!

2013. júl. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!