Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem ez a tanár? Mit akar megbeszélni? (részletek lent)
Egy bulin összejöttünk az egyik egyetemi tanárommal. Ő 41, én 25. Csókolóztunk, majd nálam aludt, nem történt amúgy semmi, mert elég fáradtak, és ittasak voltunk. Reggel elmeséltem neki nagy vonalakban h mi történt. Pár nap múlva írt, találkozni akar. Kérdeztem, hogy kb miről lenne szó, erre nem írt le semmi konkrétat, csak azt, hogy majd ketten megbeszéljük, és kíváncsi pár, vagy több dologra. Mire/mikre lehet kíváncsi?? Reggel elmeséltem neki az est kiesett részeit, akkor mégis mit akar még tudni? Mit akarhat tőlem?
Estyke
Ahogy egyik ismerösöm akinek szinten ilyen egyetemista-professzor kapcsolata volt:
Minden nap elmentek megbeszelni dolgokat, ami abbol allt, hogy iroasztalon megfektette a csajt a professzor ur, vagy csak egyszerüen lesz@patta. A csajnak ez bejött, csinalta is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!