Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem. Mit akarhat?

Figyelt kérdés

Van egy Szegedi nő akit 5 hónapja ismertem meg egy társkereső oldalon nagyon jól indult minden, egyeztek az elképzeléseink. Én az elejétől kezdve mondtam neki, hogy komoly kapcsolatot keresek és szeretnék családot.

Ő szinten ugyan ezeket állította, viszont én Budapesti vagyok és szerettem volna ha hozzám költözik a kislányával együtt.

Örült is neki és már szőttük közösen az álmokat, de megváltozott.

Azt mondta, hogy össze van zavarodva és hogy mégsem egyeznek az elképzeléseink. 2 hónapja szakítottunk, de beszélünk. Érzelmeket vall nekem és én is neki. Én szeretném ha együtt lehetnénk de vele kapcsolatban már semmiben sem biztos.

Nagyon tetszett neki a környék ahol élek és az elmondása alapján nagyon szeretett a kislánya is megkedvelt. Szeretnék pontot tenni a dolog végére de tanácstalan vagyok. Mért mondta tette azokat amit...? Felültetve érzem magam kicsit. Köszönöm szépen a kedves segítségeket.

2021. márc. 24. 14:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

" Mért mondta tette azokat amit...? "

Pontosan mit? Mit tett, mondott?

2021. márc. 24. 14:10
 2/20 Noren1989 ***** válasza:
Nagyon gyanús ez az egész.
2021. márc. 24. 14:14
 3/20 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem legnagyobb szerepet játszik ebben a kislánya. Ha van gyereke az embernek, akkor nem úgy áll már a dolgokhoz, azt nézi hogy neki minden jó legyen, és valakihez szingliként odaköltözni nem ugyan az, mint egy gyerekkel a fél országon keresztülvágni.

Még alig ismeritek egymást, mert pár hónap erre nem elég, főleg hogy távol vagytok egymástól. Más dolog álmokról beszélgetni, mint otthagyni a biztos hátteret, hogy egy számára alig ismert emberrel kösse össze a saját és a kislánya életét. (a lánynak új iskola/óvoda, nagyszülők távol lesznek, a nőnek új munkát kell keresni, stb.)

Miért döntöttetek úgy, hogy Budapestre költöztök? Te nem lennél hajlandó Szegedre költözni?

2021. márc. 24. 14:15
 4/20 A kérdező kommentje:

1. Álmodozott, hogy milyen jó lesz együtt élni az én kis kertes házamba, hogy soha nem szeretett úgy senkit ahogy engem.

2. Mire gondolsz?

2021. márc. 24. 14:16
 5/20 A kérdező kommentje:
3. Érthető amit írsz, de mért mondta, hogy milyen jó lesz Pesten? Az én érzelmeimet tette ki a szeszélynek. Nem lett volna gond, h én költözzek de ők egy garzonba élnek, és én jól keresek Pesten.
2021. márc. 24. 14:20
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

Mert erre vágyott. Közben meg rájött, hogy szemétség lenne a gyerekét kirángatni a megszokott környezetéből és összeköltözni egy idegennel. Aztán ha nem működik köztetek, cuccolhat vissza. Gyereket kiíratni az iskolából, beíratni Pesten valahova, ha szétmentek fél év múlva, év közben, akkor vagy azért egymás kell kerülgetnetek majd a házadban, hogy a tanév végét megvárjátok, amíg elhúzhat, vagy év közben költözés, gyerek visszaíratása egy iskolába.

Hidd el, szép dolog álmodozni, de más a realitás.

2021. márc. 24. 14:41
 7/20 anonim ***** válasza:
14%
A nők sokszor mondanak nagy dolgokat, mindegyik szeszélyes a maga módján igazából ha nem vagy ilyen tapasztalt ilyen téren érdemes egy női viselkedésekről szóló pszichológia könyvet vásárolni.
2021. márc. 24. 14:43
 8/20 A kérdező kommentje:
Akkor ezt nem tudta? Mikor azt mondta, hogy jobb lesz a kislányának is Pesten? Mind1...kihasznált akkor érzelmileg, és amikor megkapta a szívem eszébe jutott a realitás...Köszönöm a válaszokat...
2021. márc. 24. 14:46
 9/20 anonim ***** válasza:
86%
Mi ez a dráma? Ő is beleélte magát aztán rájött, hogy nincs mire. 5 hónap könyörgöm, az még semmi.
2021. márc. 24. 14:47
 10/20 A kérdező kommentje:
Tanúság részemről, hogy gyerekes nővel nem tervezek.
2021. márc. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!