Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat most? Ezt en nem ertem.
Figyelt kérdés
Van egy fiu baratom,kb 8 eve ismerjuk egymast nagyon jo baratok vagyunk,annak ellenere,hogy tudom mit erez irantam.Regebben is udvarolt nekem(de normalis modon,pl.verset irt,viragot hozott) most meg kijelentette,hogy megakar dugni,mondtam neki,hogy en nem akarom,de talan ha megint olyan lenne mint regen akkor lehetne szo valamirol(jo oke,kesz vege,kijelentette,hogy meghodit majd ) mondtam,hogy jo.Ma irtam neki,hogy hianyzik,jo lenne latni ..valasza:jo majd akkor dugunk egy jo nagyot..2012. júl. 18. 10:40
1/7 anonim válasza:
na ebből így nem lehet kimenni, lehet incselkedik, vagy elege van az én jófiú vagyok szindrómából
3/7 ASOT válasza:
szerintem beleunt az udvarlásba...
4/7 anonim válasza:
Szimplán meg akar dugni. ha te is ezt akarod, akkor a két akarat öszetalálkozott....
5/7 anonim válasza:
Jólvan csak szeressétek egymást.. xDDDDD
6/7 A kérdező kommentje:
Epp ez az hogy en nem akarom.
2012. júl. 18. 10:53
7/7 anonim válasza:
Kedves volt, elutasítottad. Rámenős lett, erre azt írod, ha megint kedves lenne, lehetne valami.
Mit akar: rájönni, hogy te tulajdonképpen mit vársz tőle ahhoz, hogy tovább lépjetek a barátság szintjéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!