Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tölem? Annyira nem értem már.
két hete szakítottunk a barátommal.azt kérte maradjunk barátok (tudom ez most olyan átlagos ''legyünk barátok''-nak hangzik, de nála ez vér komoly.mindegyik volt barátnöjével jóban van...nem szóltam érte sose, megbíztam benne).
ahhoz képest, hogy az mondta, legyünk barátok, ö abszolut nem viselekdik úgy...neten sérteget és bunkóskodik, ugyan akkor néha meg kedveskedik.ha találkozunk semmi baja.tök normális, alig tudja magát visszafogni, úgy rám akar mászni...
3-4 napig nem beszéltünk, aztán egyszer csak hirtelen rám írt, hogy van-e kedvem találkozni (azt tudni kell, hogy én még szeretem, ö már nem szeret...azt mondja).köpni-nyelni nem tudtam, pedig neten írt rám.a lehetö legrosszabbat feleltem:igen, van kedvem.
nem húztam az agyát, hogy: hááát...lehet hogy van ráidöm, de nem is tudom...
vagy efféle...nem írtam semmi ilyesmit.azonnal a kegyeibe ugrottam.rettenetesen izgultam, ezért történt ez.megbeszéltünk egy találkozót jövöhétre.amit nem rég le is mondtam, mert megint bunkóskodott velem.
mi a frász baja lehet?egyszer kedves, egyszer taho, máskor csak azért szólít meg, hogy találkára hívjon, következó napon, meg megbánt...
ez mi lehet a fiúknál?
17/L
Majd kinövi,koptasd le.
De hogy ugrottál a kegyeibe?:O Linkelhetnél egy videót vagy valami...
Csak a vaginád vidd magaddal. Másod nem kell neki.
Mond neki, hogy húzzon el.
A szerelmet fojtsd el.
(mellékhatások: későbbi depresszió, stressz, rövidebb élet).
Valamit valamiért.
21:12!
ezt nem értem.vagyis a végét.mikor lenne kedves velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!