Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy fedél alatt élők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fedél alatt élők miért reagálnak egymás posztjaira?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm és a párjával mindig olyan dolgokban szólnak egymáshoz, amit együtt csinálnak. Ez engem megőrjít :D

De tényleg nem értem.

Minap a lány megosztotta, hogy együtt esznek pizzát.

És utána a srác lájkolta, és hozzászólt hogy de jó nekik.

Dehát együtt ültek és épp ettek!

Ez hogy zajlik? Ülnek esznek és közben egymást lájkolják facen?

2021. márc. 23. 22:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

10. Hát ez igen szomorú történet volt :)

Szép kerek lájkvadászat :)

Ha szeretnéd megmondanád neki, hogy nem kellene ennyire belefeszülnie, hogy másoknak megfeleljen.

Ha az én párom feltöltené a vacsorát mellettem ülve, hát nem díjaznám, de ha még hozzá is kéne szólnom, úgy hogy ott vagyok 5 centire tőle és nem elég neki, hogy neki mondom.hát ez beteg :D

2021. márc. 24. 00:05
 12/17 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem szomorú.

Nem másoknak akar megfelelni, magának. De nek fogjuk tudni egymást meggyőzni.

Nem KELL hozzászólni, csak hozzászólsz. Szerintem aranyos, mikor párok szívecskéznek egymásra.

2021. márc. 24. 00:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen aranyos, de nem akkor mikor egymás mellett vannak. Nekem az furcsa. Még nem is a szívecske. Pont ez a pizzás sztori festi jól le a képet. Ha még utólag lett volna azt mondom, de hogy egymás mellett ülve. Bizonyára én vagyok ilyen maradi, hogy a magánéletemet magamnak tartom meg :)

Még jó hogy nem szex közben pontozzák egymást online

2021. márc. 24. 00:20
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem pont mindegy, hol vannak. Akkor az egyik várjon addig a posztolással, míg nincsenek fizikailag külön, hogy a másik lájkolhassa? Ez már annyira nyakatekert és körülményes.

Pont ma láttam egy gyerekkori barátnőm kommentelt egy étteremhez, hogy milyen jót ettek ott, megjelölte a férjét, és utána ott nosztalgiáztak a bejegyzés alatt. Nem tudom, nekem ez tetszik. Annyi rossz kapcsolatot látni, akárcsak itt az oldalon, hogy jó olvasni, amikor egy igazi, nem filmes pár elvan együtt. Akár egymás mellett ülve, akár máshol.

2021. márc. 24. 01:47
 15/17 anonim ***** válasza:
38%

Mert szarnak a magatokfajták véleményére. Elvannak együtt, elpötyögnek együtt a közösségi oldalakon, esetleg ebben pár ismerősük szintén részt vesz, aztán élik az életüket, amíg pár ilyen ember arról folytat értekezésüket, hogy vajon milyen mentális problémájuk lehet és mennyi bajuk az életben.

Az a baj veletek, hogy nem veszitek észre, ha valaki csak éli a világát. Ma már ez online aktivitással jár...

2021. márc. 24. 03:26
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
Attól, mert szerintem is ez vicces miért jelentené, hogy nincs saját életem? Ez annyira állja meg a helyét amikor valaki mond xyról mondjuk egy negatív dolgot és ki van találva, hogy csakis irigy lehet, azért mondja. Vagy amit a megcsalás témába írnak a szeretők, hogy ott csakis kövér lepukkant megcsalt feleségek szólnak hozzá mindenhez.
2021. márc. 24. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
A párommal nem igazán, de régen amíg a szüleimmel éltem, simán csináltuk ezt. Apum megosztott valamit, mi lájkoltuk, kommenteltünk anyummal. Nincs ebben semmi szerintem. Fel se merült bennem eddig, hogy ez fura lenne, hogy őszinte legyek. :D
2021. márc. 24. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!