Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet vége egy kapcsolatnak ha a felek humora eltérő, vagy nem értik egymás humorát? bővebben
Nálam ez van, a barátom annyira sótlan, a legegyszerűbb viccelődést sem érti, nem hogy az iróniát, csipkelődést.
Úgy érzem nem tudok ennyire humortalan kapcsolatban élni.
Számomra az a kapcsolat ahol viccelődünk, kicsit húzzuk egymást, néha cukkoljuk. Emigy olyan unalmas
Hu én így nem tudnék elni. Nálam alapvető hogy a családommal, barátaimmal is viccelődök, húzzuk egymást agyát. Lehet velem komolyan beszélni, szeretek is, ugyanakkor a nevetés és nevettetés a lételemem, en ezt nem bírnám.
Nálam ez alap dolog, ha nem passzol, en nem mennek bele.
Alighanem két irányba mentek, ami reménytelenné teszi az együttélést, feltéve ha egyikőtök abszolút nem bírja a másik ilyen hozzáállását.
Egy nyugodt megbeszélést megérné tennetek...
Én vagyok a lány. Én élvezem ha feldobom a labdát, akkor a másik fél lecsapja, pont az hogy én nem sértődök be dolgokon, mert poénnak veszem fel, ezzel szemben a barátom állandóan. Neki a mónika show ismételgetése, meg onnan való mondatok hangoztatása a vicces meg youtubos videók ismételgetése, pl: mi az hogy kettű, mi folyik itt gyöngyösön, meg ilyenek.
Én kicsit a műveltebb, gondolkodtatósabb humort szeretem, ezt a csipkelődést, élcelődést, de sajnos ebben nem találtam partnert benne.
És ez hogy ennyire nincs egy szinten a humorunk, ilyen villámcsapásként jött a felismerés egyik este, mikor valami alap viccen megsértődött, meg okoskodott.
Előtte azt gondoltam jól megvagyunk, vagy csak azt akartam hinni hogy majd kiforrja magát ez a humorosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!