Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet vége egy kapcsolatnak ha a felek humora eltérő, vagy nem értik egymás humorát? bővebben
Nálam ez van, a barátom annyira sótlan, a legegyszerűbb viccelődést sem érti, nem hogy az iróniát, csipkelődést.
Úgy érzem nem tudok ennyire humortalan kapcsolatban élni.
Számomra az a kapcsolat ahol viccelődünk, kicsit húzzuk egymást, néha cukkoljuk. Emigy olyan unalmas
Hát ha téged zavar, akkor igen, lehet vége kapcsolatnak emiatt.
Ez is olyan, hogy kit mi zavar.
Nálunk szintén ez volt a helyzet. Volt párom a youtube-os meg ilyen poénokat szerette, én pedig a régi filmek poénjait, mint az Airplane, Hot Shots, vagy a Rendőrakadémiák. Én ezeken csapkodtam a térdem és ömlött a könnyem a nevetéstől, míg az exem unta. Ugyanez volt fordítva, ami neki volt vicces, nekem nem.
Mi 5 évet voltunk együtt, és nem emiatt mentünk szét. Ha a felek elfogadóak, akkor tud működni így is a kapcsolat. Ám ha nagyon zavar téged, akkor ez egy visszatérő probléma lesz. Szóval ez rajtad múlik, neked belefér-e vagy sem, illetve meg kell neki mondani, hogy ne sértődjön be ezeken, mert ez így elég nehéz lesz hosszútávon.
#12,
teljesen elhiszem, hogy őszinte választ adtál, mégis megkérdezem, de nem azért, hogy bosszantsalak, mert okoskodom, de a váláshoz nem játszott közre az a "kicsiség" is, hogy ilyenben különbözött a véleményetek? Azért gondolkozom így, mert "sok kicsi sokra megy" és egyszer csak a sok kicsi szakításhoz vezetett. Ismétlem: nem okoskodni akarok.
13. válaszoló:
nem tudom, részemről nem, részéről lehet. A fő ok az volt, hogy megcsalt, de véleménye szerint ott a szexuális igények eltérése miatt került erre sor.
Aztán lehet, hogy ez is gond volt nála, bár erre sosem kaptam "megjegyzést". Részemről viszont ez nem volt ok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!