Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fedél alatt élők miért reagálnak egymás posztjaira?
Van egy ismerősöm és a párjával mindig olyan dolgokban szólnak egymáshoz, amit együtt csinálnak. Ez engem megőrjít :D
De tényleg nem értem.
Minap a lány megosztotta, hogy együtt esznek pizzát.
És utána a srác lájkolta, és hozzászólt hogy de jó nekik.
Dehát együtt ültek és épp ettek!
Ez hogy zajlik? Ülnek esznek és közben egymást lájkolják facen?

Nem :)
De komolyan nem értem. Ez valami magamutogatás?
Jó az a kapcsolat, ahol egymás mellett ülünk és mégis neten keresztül kommunikálunk?
Tiszta szánalom. Múlt alkalommal bejelentkezett a lány egy rendelőintézetnél. Ott is hozzászólt, utána meg fotó, hogy együtt jönnek el. Mi van?
Ja meg közös utazásnál közös fotó és egymás képeit lájkolják.
Felnőtt emberek.
Nekem ezek totál privát dolgok. Hogy a párom beteg és megyek érte, tőle kérdem meg mi van, nem nyilvánosan

Akiket én ismerek, elmennek pl együtt futni majd a csaj kirakja mennyit futottak együtt, a távot, közös képet is, a csávó meg odaírja, hogy büszke rá, de szereti, milyen gyönyörű stb
Hát én sem értem miért csinálják néha tényleg nagyon vicces tud lenni.

Vannak, akik online élik az életüket és minden aktivitás felbssza az agyukat, amit más a saját, normális életéről oszt meg.
Hol a kajafotó a baj, hol a túl sok poszt, hol az, ha van valaki, akinek a párja kommentel a képe alá.
Get a life.
8. Ezt komolyan nekem mondod? :D
Te nem érzed az ellentmondást? Fent vagyok a neten és látom az ismerőseimet, pont én nézem, hogy más minden szart megoszt, még azt is amit írsz. kajaposzt. ki a kva élet kíváncsi rá, mit eszel? Normális valóban feléhajolni a rántott csirkének, és milyen normális kórházból bejelentkezni :D
Ragyogó élet hogy miközben a párommal pizzázom közben a neten szimultán vele beszélgetek :D
Szóval igen, ja get a life :)

De miért hiszed azt, hogy nem hajol oda, hogy finom? Mikor régebben már felnőttként együtt laktam a húgommal, volt, hogy rájött, hogy tesz képet instára, és a fél nap azzal ment el, hogy végignéztem, hogy a lakás különböző pontjaiban fotózza magát.
Feltöltötte, akkor a "Wow 😍" komment közben hangosan mondtam, hogy ezt írom, és hozzátettem, hogy úgy teszek, mintha a 130-ból 50 képet nem én fotóztam volna.
Nem azt jelenti, hogy nem beszélgetnek, hanem hogy az egyik feltesz valamit, a másik meg szereti és reagál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!