Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Lassan másfél éve vagyok a barátommal, a kezdettől fogva anyam utalja
Olya szinten hogy nem látja itt szívesen es -beszélni se beszélnek.. egyáltalán
Nem volt neki szimpatikus a barátom
Pár hónapja csúnyán ossze vesztem telefonon a barato-mmal es kiabáltunk.. azt mondta kussoljak el..
Tudom ez se normális egy kapcsolatban ..anyja meghallotta es azóta ez csak olaj a tűzre..
Nagyon felek mi lesz így
Később esetleg ha gyerek lesz
Vagy barmi komolyabb
És én egyedül maradok mert például anyam mar nem fog segíteni..
Borzasztó érzés es nem akarok senkit elveszíteni..
Van vagy volt már valaki ilyen helyzetben ? Ti mit tennétek?
2021. márc. 23. 11:11
11/11 anonim 

válasza:

Akkor még nagyon fiatalok vagytok. Bármi lehet, max tanulsz belőle. A gyerek téma úgyis nagyon korai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!