Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki ilyen helyzetben?
Sziasztok
Lassan másfél éve vagyok a barátommal, a kezdettől fogva anyam utalja
Olya szinten hogy nem látja itt szívesen es -beszélni se beszélnek.. egyáltalán
Nem volt neki szimpatikus a barátom
Pár hónapja csúnyán ossze vesztem telefonon a barato-mmal es kiabáltunk.. azt mondta kussoljak el..
Tudom ez se normális egy kapcsolatban ..anyja meghallotta es azóta ez csak olaj a tűzre..
Nagyon felek mi lesz így
Később esetleg ha gyerek lesz
Vagy barmi komolyabb
És én egyedül maradok mert például anyam mar nem fog segíteni..
Borzasztó érzés es nem akarok senkit elveszíteni..
Van vagy volt már valaki ilyen helyzetben ? Ti mit tennétek?

Személy szerint engem a párom anyja kitiltott,mivel a fiára nagyobb hatással vagyok.
Szerinted ez normális,hogy a kapcsolatodon ezek szerint ez az anyós uralkodik?
Nem normális, de ő mégis csak az anyam
Az én anyósommal nincs gond különösebben
Sokszor volt már igaza anyamnak de mégse tudok vele egyet érteni 100 százalékosan.. ezért is nehéz ez a szitu

Pontosan ilyen helyzetben voltam.
Öt évig voltam exemmel, és mindenkit támadtam, aki rosszat mert szólni rá. Mindeközben tudtam, hogy édesanyám ki nem állhatja, de a családtagjaim sem kedvelték. Konkrétan egyik sem szólt bele az életembe (a szakítás után tudtam meg, hogy egymást csitítgatták), de néha jöttek a célozgatások, na meg érezhető volt, hogy a családi eseményekre sem szívesen hívják meg.
Mindenki azt fogja írni, hogy nem anyáddal élsz, hanem a szerelmeddel, és ne alázkodj meg a szüleidnek. Azonban nem biztos, hogy édesanyád rosszat akar. Sajnos a rózsaszín köd elég komolyan el tudja borítani az ember agyát, és ez saját tapasztalat. Exem mindig mást tett felelőssé a saját kudarcaiért, gyakran üvöltözött. Először csak a saját anyjával, testvéreivel, később velem is. Az sem tartotta vissza, hogy a buszon mindenki a mi jelenetünket nézte. Az 5. évben már nagyon komolyan követelőzött, amikor találkoztunk,persze az összeköltözés, esküvő a kanyarban sem volt.
Ez az én tapasztalatom.
Előfordulhat, hogy anyukád egy uralkodó típus, és téved. Azonban az is meglehet, hogy ő jobban átlát a párodon, és félt tőle téged. Mivel egyikőjüket sem ismerem, nem tudok állást foglalni, csak megosztottam a saját tapasztalatomat.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!